1423 megtekintés

Véradás történt a Szcientológia Egyházban

A Szcientológia Egyház tegnap a Magyar Vöröskereszttel együttműködve ismét véradásnak adott helyszínt az egyház épületének kápolnájában.

A szcientológusok számos társadalomjobbító tevékenységük mellett arra is szakítanak időt, hogy segítsék a Magyar Vöröskereszt munkáját, ezzel is segítik más magyar állampolgárok életét.

A véradáson 60 véradó vett részt, és annyi vért adott a Szcientológia szervezet kápolnájában, amivel potenciálisan 180 emberi életet menthetnek meg.

Sajnos Magyarország legelkötelezettebb véradója nem tudott részt venni az eseményen, mivel elérte a felső korhatárt, azonban Parragh Lajos a Szcientológia Egyház önkéntes lelkészeként arra biztatja az embereket, hogy adjanak vért, mert nagyon jó érzés másoknak segíteni.  

A kimutatások szerint egyre több vérre van szükség Magyarországon, így a Szcientológia Egyház szervezői nagy örömmel fogadták, amikor a véradást vezető nővér 150 %-os eredményről és rekordról beszélt, amikor a tegnapi napról kérdezték.

Ez a tegnapi nem egyedüli eset volt, hiszen a szcientológusok és a Szcientológia Egyház rendszeresen szerveznek véradást, ezzel is támogatva az emberi életet.