előző életek szcientológia
5897 megtekintés

Vannak előző életeid?

Folyamatosan kerestem az utam. Aztán 18 éves koromban olvastam a Nők Lapjában, – anyukám járatta – hogy a Szcientológia tudományosan bebizonyította, hogy vannak előző életek.

Ez eléggé felkeltette az érdeklődésemet, hogy utána nézzek, mi az a Szcientológia. Az újság azt is írta, hogy Tom Cruise Szcientológus. Ennyi elég is volt, hogy eldöntsem, hogy ez kell nekem.

Valahogy nem fért bele a fejembe sosem, hogy ha valaki meghal, akkor azzal neki vége. Nem lehet ez élet csak annyi, amennyiről a szótár első meghatározása szól – a születés és a halál között eltelt idő. Sok sikert!

Aztán pár évvel később lehetőségem nyílt kipróbálni a Szcientológia szellemi tanácsadását.

Elmagyarázták, hogyan hat ránk – úgy hogy nem is tudjuk – az elménknek az a része, ami tartalmazza az összes olyan negatív dolgot, amire nem emlékszünk.

Ezekben az a közös, hogy fájdalmat és öntudatlanságot tartalmaznak. Ebben az életünkben például a műtétek, a születés, a komolyabb balesetek tartozhatnak ide. Ezek azok a dolgok, amik kiestek, de hatnak ránk.

A Szcientológia eszközeivel ettől lehet megszabadulni. Azt a módszert, ahogyan ezt végzik, auditálásnak hívják. (Magyarul azt jelenti, meghallgatás.)

El is kezdtem, és egyre korábbra és korábbra emlékeztem, addig, amíg “elfogyott” ez az életem.

Az auditor – az a lelkész vagy tanuló lelkész, aki végzi az auditálást – pedig csak kérte, hogy keressek korábbi problémát.

Hirtelen beugrott egy előző életbeli emlék. Teljesen ledöbbentett. Kezeltük és jobban lettem, de nem akartam elhinni, hogy igaz.

Aztán a következő alkalommal egyre több, és több ilyen jött be. És végül megszoktam ezeket. Néhány hét múlva pedig egy olyan dolog történt velem, ami örökre megadta a bizonyosságot, hogy a Szcientológia működik.

Bementem egy problémával az auditálásra, és néhány óra múlva úgy fejeztük be, hogy az a probléma nem létezett többé. Nem hittem a szememnek. Egész életemben, mindig ilyen problémákba kerültem, mindig újra és újra. Hiába “oldottam meg” egyet, előbb-utóbb belekerültem egy hasonlóba. De akkor és ott megtaláltuk az előző életbeli gyökerét, és töröltük. Ahogy kijöttem, már néhány perc múlva éreztem, hogy máshogy reagálok, és nem veszítem el a magabiztosságomat. Azóta nagyon sikeres lettem, és azt az életet élem, amit szeretnék.

Az auditálás célja az, hogy az összes olyan negatív eseménytől megszabaduljunk, ami károsan hat a jelenünkre, és a lehetőségeinket visszafogja. Ezt a végcélt Clear állapotnak hívják, ami tisztát, derűset jelent. A világon sok tízezer Clear van, szinte minden nap lesz egy újabb magyar Clear is. Én is elértem ezt az állapotot három éve. Közben még több előző életes titokra derült fény.

Senki nem lesz Clear, hacsak nem tette tisztába az előző életeinek a traumáit, amik visszafogták szellemi képességeit.

A Szcientológia szerint az Ember nem azonos a testével, az elméjével vagy az agyával. Ő, a szellemi erő, eleveníti meg a fizikai testet. Az Ember egy szellemi lény, amely életről életre vándorol.

Megtudhatod te is, hogy ki voltál, mit csináltál, és miért vannak a mostani életedben problémáid bizonyos emberekkel, bizonyos helyzetekben.

De ezt nem kell elhinned! Ebben nem kell hinni, hogy működjön.

A Szcientológiában az előző életek léte nem dogma (bizonyítás nélkül elfogadandó, kötelező hittétel) – hanem megtapasztalható valóság.

Ahogy L. Ron Hubbard írta: “Semmi sem igaz a Szcientológiában az ön számára, hacsak meg nem figyelte, és az ön megfigyelése szerint igaz.”

A Szcientológiában az ember megkapja az eszközöket, hogy kezelje az előző életeiből származó zaklatottságokat és problémákat, amelyek ártalmas hatással vannak rá a jelenben.

Nyugodtabbá és kiegyensúlyozattabbá tudsz válni te is, ha megtudod, hogy a múltad hogyan rontja meg a jelened.

Gyere be a Központba és keress egy auditort. Vedd fel velünk a kapcsolatot!