760 megtekintés

Vajon milyen mélyen rejlik a problémánk valódi forrása?

Vannak olyan problémák, nehézségek, gondok az életben, amelyeket viszonylag könnyedén, józan ész használatával meg tudunk oldani.

Viszont vannak olyan területek is, amelyeket valahogy nem sikerül megoldani a jelenlegi dolgok kezelésével.

Neked is vannak olyan problémáid, amelyeket hosszú-hosszú ideje próbálsz megoldani, de a sok-sok jó tanács, praktika, adott esetben orvos, terápia ellenére egyszerűen nem sikerül megszabadulni attól a bizonyos dologtól.

Már gyakran úgy érezzük, nincs mit tenni, ez így marad.
De aztán újra nekifutunk, és most azt halljuk, hogy a probléma oka mélyebben leledzik.

És akkor nekifutunk, és megnézzük sikerül-e felkutatni valami észszerű magyarázatot, ami végre megoldja.

És ha ezt a Dianetika technológiájával végezzük, akkor VÉGRE célba is érünk!

Igen, L. Ron Hubbard, A Dianetika:  A szellemi egészség modern tudománya című könyve kifejti, hogy miért, hol és hogyan is kell megtalálni és feloldani a problémát ott tartó okot. Az elme valójában egy egyszerű szerkezet, amelyet ha megismerünk és megértünk, akkor képesek vagyunk irányítani. Mondhatni, csak tudni kell „hova nyúljunk” és pontosan hogyan!

A könyv tanulmányozásával Te is megértheted, és megismerheted önmagad, valamint stabil eszközt kapsz a kezedbe, amelynek segítségével elkezdhetsz megszabadulni azoktól a „ragadós”, „soha el nem múló” problémáktól, nehézségektől, nyűgöktől vagy szomatikáktól.

A megélt csalódások, kudarcok, veszteségek, betegségek és minden negatív tapasztalat kisebb nagyobb mértékben kihatnak ránk a mai napig.

A Dianetika terápiával ezt kezelni tudod!

Olvasd el L. Ron Hubbard Dianetika: A Szellemi egészség modern tudománya című bestseller könyvét!

„A DIANETIKA TÖRTÉNETE egy felfedezőút története, amely egy új és csaknem feltérképezetlen birodalomba vezet; ez a kutatóút a Terra Incognitába, az Emberi Elmébe, arra a vidékre, amely két centiméterrel a homlokunk mögött terül el.

E technikák jelenlegi erénye, hogy működnek, és jó, megbízható, tudományos eredményeket hoznak létre.” – L. Ron Hubbard

Alább pedig  néhány történetet osztok meg arról, hogyan is segített a Dianetika terápia ilyen mélyebben gyökerező problémák kezelésében:

„A problémám felkutatása során megtaláltam egy hat éves korombeli biciklis baleset emlékét, amikor kitört a fogam. Korábban rengeteget álmodtam arról, hogy kitörik a fogam. Ez folyton nyomasztott. Ettől a negatív élménytől, mint a problémám forrásától nagyon jó volt megszabadulni. Már nincs rám hatással!”  H.E.

„A Dianetika alkalmazása során egyből – egy légzési probléma kapcsán – eljutottam a születésem emlékéig. A születés végigtekintése a technika alkalmazásával hatalmas élmény volt nekem. Egy életre szóló bizonyosságot kaptam a Dianetika terápia működéséről. Csodálatos volt. Nagyon hálás vagyok az itteni munkatársaknak, tanulóknak a kapott élményért. Továbbá elmondom, hogy az is bizonyosságot nyert számomra, hogy milyen fontos a technika jó használata és az alaposság. A Dianetika használatával megoldottam a problémámat.” B.F.Z.

Találd meg te is a problémáid valódi forrását és tüntesd el őket mindörökre!

* a Dianetika szó a görög dia (keresztül) és nousz (elme vagy lélek) szavak összevonásával keletkezett. Jelentése: Amit az elme (vagy a lélek) tesz a testtel