901 megtekintés

Vajon milyen hatással van a Szcientológia a családra és a családi kapcsolatokra?

Komolyan belemélyedtem a témába, hiszen ez szerintem sok embert foglalkoztat. Emiatt a saját tapasztalatomat írom le.

Elvált szülők gyermeke vagyok, s ez a válás elég rendesen megtépázta a családot. Gyerekként még megvolt az az illúzióm, hogy minden rendben. Vagy nem láttam, vagy nem akarták láttatni. Majd egyre rosszabbak lettek a dolgok. Rengeteg konfliktus, majd a válás.
Az idő telt, de a szülők ingatlan miatt nem tudták lezárni a dolgot.

Ez hosszú időre elnyúlt, rengeteg zaklatottságot és veszteséget felhalmozva.
A családban a különböző családtagok között megmaradtak a konfliktusok, ami rengeteg stresszt is jelentett.

Természetesen ez zavart, s szerettem volna valamit tenni a dologgal kapcsolatban, mert már nem bírtam elviselni, ahogy a dolgok álltak.

Majd a Szcientológia eszközökkel találkozva megtanultam, hogy mi okozza a stresszt és az “egyszer fent, egyszer lent” állapotot az életben, és elkezdtem alkalmazni ezeket az adatokat. Ennek hatásàra elkezdett javulni a kapcsolat néhány családtaggal.

Enélkül valószínűleg már nem lennénk kapcsolatban.

Majd megtanultam, mi is okozza a múlni nem akaró konfliktusokat, hiszen lehet nézeteltérés két ember között, de a háborúknak és a fennálló konfliktusoknak is pontos oka van. Mikor megtaláltam a forrását, akkor eltávolítottam a környezetünkből. Már ezek óriási megkönnyebbülést okoztak mindannyiunk számára. Elkezdtek elsimulni az “ezeréves” viszályok, haragok.

A kapcsolatunk folyamatosan erősödik. Ennek köszönhetően olyan családi kapcsolatok menekültek meg, amik már a süllyesztő szélén álltak.

Eszközöket kaptam, hogy kezeljem az élet nehézségeit, s ezt a családom és a környezetem javára fordítsam. Így tudok már több mint egy évtizede boldog párkapcsolatot fenntartani.

Természetesen ezeket az eszközöket nem csak a saját családomnál, de az ismerősi körömben is alkalmazni tudtam. Aminek köszönhetően megmentettem egy házasságot a válástól, s kezelni tudták a kapcsolatukat. S ez csak egy siker a sok közül, amit elértem a Szcientológia használatával.

Így biztosan állíthatom, hogy a Szcientológia eszközök használatával egy család képes erősebbé és összetartóbbá válni mint valaha.

Szerző: En Kapronczai