1501 megtekintés

TÚLLÉPTE A 10 MILLIÓS NÉZETTSÉGET A YOUTUBE-ON AZ “ADJ TOVÁBB EGY MOSOLYT” ZENEI VIDEÓ

A Grammy-díj nyertes legendák, Chick Corea, Stanley Clarke, Mark Isham és David Campbel elértek egy új digitális mérföldkövet, ami miatt igazán mosolyra húzódhat a szájuk.

Miközben az egyének és intézmények mindenhol a világon soha nem látott kihívásokkal néznek szembe, Grammy-díj nyertes legendák álltak össze egy csapatba, hogy segítsenek terjeszteni a mosolyt, hogy jól legyünk.

Ennek eredménye a “Spread a Smile” (“Adj tovább egy mosolyt”) zenei videó és közösségi média szenzáció , amely egy modern “WE ARE THE WORLD”. A videó mostanra meghaladta a 10 milliós nézettséget a YouTube-on, és egy nemzetközi követőtábort épített fel több, mint 100 nemzetből.

Ez a páratlanul lenyűgöző együttműködés úgy állt össze, hogy a résztvevők az otthonaikban vették filmre az előadásaikat világszerte. A művészek New York-ból, Los Angeles-ből, Londonból, Bogotából, Milánóból, Melbourne-ből, Cape Town-ból és további több, mint egy tucat városból vettek részt szerte Európából és az Egyesült Államokból.

A “Spread a Smile” azt a gondolatot juttatja át a nézőknek, hogy még a lakásodba bezárva is tudod javítani a világ hangulatát, ha a pozitivitást terjeszted. Ez az az üzenet, ami egységesen végigvonul a videóban, amit a Smash Mouth-os Greg Camp, a rádiós és televíziós személyiség Kerri Kasem, az Ausztrál ikon, Kate Ceberano, a chile-i énekes-dalszerző, Alberto Plaza, az argentin sztár, Diego Verdaguer, a rendkívüli izraeli gitáros, David Broza, a kubai születésű basszusvirtuóz Carlitos Del Puerto, a South African Idols sztárja, Tebogo Louw és a kolumbiai színész-humorista Andrés López neve fémjelez.

A Szcientológia Egyház tömegtájékoztatási központja, a Scientology Media Productions által írt és rendezett “Spread a Smile” az együttlét erejéről szól, még azokban az időkben is, amikor mindannyian el vagyunk választva egymástól. A videó tovább erősíti annak ismeretét, hogy mik az alapvető megelőzési és jóléti erőforrások, amelyek elérhetőek a „Hogyan maradj egészséges” internetes központban. Ez a központi weboldal anyagokat biztosít, többek között társadalmi célú hirdetéseket, tájékoztató füzeteket és kihelyezhető feliratokat – mindegyiket letölthető formában a https://www.szcientologia.org.hu/staywell/ weboldalról.

NÉZD MEG A VIDEÓT:

WEBOLDALRA BEÁGYAZHATÓ VIDEÓ:

https://youtu.be/dXXWNgRfV-0