301 megtekintés

Támogasd az 1% adóddal az egyházunk munkáját!

Ajánld fel az adód 1% -át a Magyarországi Szcientológia Egyház részére!

Szeretnél hozzájárulni egy épelméjű társadalomhoz?

Zavar a körülötted lévő erkölcstelenség, drogfogyasztás, a társadalom széthullott állapota?

Szerinted is több embernek lenne szüksége a Szcientológia jótékony technológiájára Magyarországon?

Az 1%-os felajánlások segítségével az általunk nyújtott segítséget még többen tapasztalhatják meg, és így valódi önmagukká válhatnak. A Szcientológiát gyakorlók tudják, hogy amennyiben egy ember rendelkezik a belső békével, úgy az körülötte is létrejöhet.

A támogatásoddal közvetlenül a Szcientológia céljait segíted:

„Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők, és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai.” L. Ron Hubbard

Részletes kitöltési tudnivalók az adó 1%-ának felajánlásához:

Az adó felajánlásához egyházunk törvényszék által bejegyzett nevét és adószámát kell megadnunk az adóbevalláskor, abban a részben, ahol az első 1%-ról kell nyilatkoznunk (ez a civil szervezetek rész, annak ellenére, hogy vallási szervezetként vagyunk bejegyezve).

Név: Magyarországi Szcientológia Egyház

Adószám: 18296075-1-41

Mivel mi bejegyzésünk szerint egyház vagyunk, ugyan nem a 33 bevett (állammal szorosan együttműködő) egyház egyike, ezért úgy fogadhatunk el 1%-os felajánlásokat, ha az első 1%-odat adod nekünk. A második 1%-odat természetesen adhatod egy másik egyháznak a 33 közül.

Akár papíron, akár az Ügyfélkapun keresztül töltöd ki az adóbevallásodat, ugyanazt a nyomtatványt kell kitöltened, melynek neve:

EGYSZA – Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó 1+1 százalékáról

Először az adózó adatait kell beírnod, majd a Kedvezményezett adószáma részhez a mi adószámunkat: 18296075-1-41.

NE a Magyarországi Szcientológia Egyház Központi Szervezetének (Budapesti Org) adószámát (ami különbözik a fentitől) add meg ezen a nyomtatványon, mert a Központi Szervezetnek nem lehet felajánlani ezt az 1%-ot, így ha ezt adod meg, akkor elveszítjük a felajánlásodat! Az elmúlt évben sajnos sokan ezt adták meg, ezért el is vesztek a felajánlásaik. A fenti adószámot add meg, akkor a felajánlásod eljut hozzánk.

A második 1%-odról való rendelkezéshez, a Kedvezményezett technikai száma, neve részhez beírhatod azt a másik, országgyűlés által bevett egyházat, amelynek az adód második 1%-át kívánod felajánlani.

Nagyon köszönjük!