Oxfordi kepésseg teszt fejléc
4816 megtekintés

Töltsd ki ezt az ingyenes személyiségtesztet!

Szerezz tudást önmagadról!

Az IQ-d, személyiséged és képességeid határozzák meg, hogy mennyire leszel sikeres és boldog az életben. Ez a bevált személyiségteszt 1960 óta már rengeteg embernek segített, ugyanis mérhető, pontos elemzést ad, és a tesztet követő kiértékelés során személyesen Neked szóló gyakorlati tanácsokat is kapsz, amelyek a teszted eredményein alapulnak.

Neked senki máséhoz nem hasonlítható személyiségjegyeid vannak. Ezek közül némelyik képessé tesz arra, hogy nagy dolgokat érj el az életben, másokról viszont úgy találhatod, hogy hátráltatnak, és így nem bontakozhatnak ki a benned rejlő valódi lehetőségek.

Az OCA (Oxford Capacity Analysis: oxfordi képesség elemzés) a személyiségjegyeket 10 kategóriára osztja fel:

  • Stabilitás
  • Boldogság
  • Kiegyensúlyozottság
  • Bizonyosság
  • Aktivitás
  • Közvetlen kezdeményező viselkedés
  • Felelősségteljes viselkedés
  • Képesség a helyes megítélésre
  • Mások megbecsülése

Mitől olyan különleges ez a személyiség teszt?

Az eredmények mellé gyakorlati megoldásokat is ad. Amint különválasztottad és egyesével megvizsgáltad a személyiséged fő területeit, magabiztosabb, sikeresebb és boldogabb lehetsz, mint azt bármikor gondoltad volna.

Ha megtudod, melyik személyiségjegyeid hatnak jótékonyan az életére, és melyeken kéne javítani, utána képes leszel lépéseket tenni abba az irányba, hogy tovább erősítsd személyiséged erős oldalait, és felülkerekedj gyengeségeiden. Ráadásul az OCA teszt és az ezt követő kiértékelés teljesen INGYENES, és NEM JÁR semmilyen további kötelezettséggel.

Ismerd meg valódi önmagadat!

Életünk nagy részében azt tanították nekünk, hogy a személyiség egy genetikus tulajdonság, amelyet nem lehet megváltoztatni, és egyszerűen csak meg kell tanulnunk „együtt élni vele”. Ám ez egyszerűen nem igaz. Az igazság az, hogy Te igenis tudsz változtatni a személyiségeden, és lehetsz sokkal jobb és boldogabb önmagad, aki tudatosan és könnyedén néz szembe az élet kihívásaival, és győzi le ezeket.

Találd meg a problémás területeket az életében, tudd meg, milyen szintű a saját boldogságod, stabilitásod, önbizalmad. Ismerd meg, hogyan befolyásolja a személyiséged azt, hogy mennyire tudsz jól kijönni másokkal. Találd meg a személyiséged erős oldalait, és hogy hogyan tudod tovább erősíteni ezeket, ezáltal többet érhetsz el az életben.

A tesztet elvégzők sikerbeszámolói

„Az életem olyan volt, mint egy útvesztő. Körbenéztem, és mindenütt zűrzavarba ütköztem. Ki vagyok én? Mit csinálok itt? Mit próbálok elérni? Tudnom kellett az igazságot. Azt hittem én már mindig együtt fogok élni ezzel, de ennek vége, és most már egészen más a helyzet. A Szcientológia eszközeit használtam a problémámra, és ez visszaadta nekem az életemet.” – J. A.

„Azzal, amit megtudtam, sikeressé tudtam válni a szakterületemen a munkámban, és azt kell mondanom, hogy valóban segített nekem elérni az álmaimat, méghozzá a lehető legjobb módon.” – D. F.

„Korábban nagyon bizonytalan voltam, es sokszor azon tűnődtem, hogy miért nem vagyok sikeres az életben. De most sokkal határozottabb vagyok. Jobban tudok bánni az emberekkel, és tudok segíteni nekik. Most már ismerem önmagam!” – C. T.

„Eredetileg eléggé nyers modorú fickó vagyok. De sokkal jobb lett a kapcsolatom az emberekkel. Most nagyon jól kijövök a feleségemmel. Élvezem a mindennapokat! Úgy tűnik, nincs semmi, amivel most ne tudnánk megbirkózni.” – S. E.

Hogyan működik?

1. lépes:

Töltsd ki a tesztet! Mivel ez egy rendkívül precíz teszt, ezért 200 kérdést kell megválaszolnod. A tesz kitöltése körülbelül 30-60 percet vesz igénybe.

2. lépés

A kiértékeléshez el kell jönnöd egy helyi Szcientológia egyházba, ahol egy szakember el fogja mondani neked a teszted eredményét. Körülbelül ez is 30-60 percet vesz igénybe.

3. lépés

Ingyenes értékelés egy szakképzett értékelőtől. Az eredmények részletes elemzése segítségével jobban megértheted, hogy melyek a gyenge és erős pontjaid a válaszaid alapján, és pontos tanácsokat kapsz, hogy milyen úton tudsz elindulni, ha változtatni szereznél. A kiértékelés ingyenes és nem jár kötelezettségekkel.

oxfordi képesség teszt promó

Töltsd ki a tesztet itt!

KATTINTS IDE A TESZT KITÖLTÉSÉHEZ