élet jobbitó tanfolyamok fejléc
2500 megtekintés

Személyes értékek és integritás tanfolyam

Siker és boldogság… vezet hozzájuk biztos út?

Igen, és mindenki számára járható!
Az, aki becsületes és egyenes, többet ér el, és gyorsabban valósítja meg céljait, mint az, aki becstelen és zárkózott.

A saját eszményeinkhez való hűség biztos út a sikerhez. De hogyan maradhat az ember hű hozzájuk?

Ismerd meg annak okait, hogy az emberek miért veszítik el személyes integritásukat, és miért húzódnak vissza másoktól. Fedezd fel az eszközöket, amelyekkel jobbra fordíthatod az életed, és boldogabbá, eredményesebbé és sikeresebbé válhatsz.

Hogyan határozd meg saját személyes értékeidet, és hogyan befolyásolják ezek az életed. A jó és a gonosz, a helyes és a helytelen pontos meghatározása – hogyan tudod felhasználni ezt a tudás arra, hogy boldogabb és sikeresebb életet élj?

Hogyan állíthatod helyre a saját személyes becsületedet, hogyan javíthatod az állapotokat az életben, és hogyan segíthetsz másoknak is javítani a saját életükön?

Ezen a tanfolyamon alkalmad lesz rá, hogy az álmaid valóra váltsd. Azzal, hogy megtanulod kezelni és végérvényesen megszüntetni a  balszerencsés események mögötti húzódó okokat, képes leszel jobbra fordítani az életed, és végérvényesen megszüntetni őket.

Személyes érétekek és integritás tanfolyami jegyzet

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Teljesen megváltoztam. Soha nem tapasztaltam még ilyen gyorsan ennyire pozitív változást. Sokkal stabilabb, boldogabb és bizonyosabb lettem. Biztos vagyok magamban és a tetteimben – tudom, hogy képes vagyok jobb jövőt teremteni, és hogy meg is fogom tenni.” – M.B.

„Nagyon jó volt elvégezni ezt a tanfolyamot, mivel éreztette velem, hogy értékes vagyok. Jóban akartam lenni magammal, és ez most sikerül. Kivágtam az ablakon az önutálatom!” – H.F.

„Ez a tanfolyam valóban arról szól, hogy hogyan keljünk életre. Nagy megkönnyebbülést érzek, és most már tudom, hogy lehetséges boldogabbá válni és ismét alkotni – az igazság, a becsületesség és a tisztességesség szellemében.” – P.G.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 7 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-szemelyes-ertekek-es-integritas jelentkezés