Önelemzés könyv és cd
2445 megtekintés

Önelemzés

Valóban ismered önmagad? Most képes lehetsz erre – az Önelemzéssel. E könyv végigvezeti a múltadon, a potenciális lehetőségeiden, az életeden.

Először néhány saját magadon végzett vizsgálattal, Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatának egy különleges változatát használva megtaláod a saját helyzeted a Tónusskálán. Azután egy sor könnyed, de mégis erőteljes eljárással elindulsz az önfelfedezés nagy kalandjára.

Ez a könyv továbbá átfogó elveket is tartalmaz bármely eset elérésére a legalacsonyabbtól a legmagasabb szintekig – többek között olyan hatékonyságú auditálási technikákat, hogy L. Ron Hubbard az elkövetkező évek során is újra és újra hivatkozott rájuk, amikor a legmagasabb állapotokat kutatta.

Összefoglalva, ez a könyv nemcsak hogy felviszi az embert a Tónusskálán, hanem szinte bármiből ki tudja húzni. Néhány a tárgyalt témák közül:

  • A túlélés és a bőség törvényei.
  • Az öntudat legátfogóbb leírása.
  • A halhatatlanságra tett erőfeszítéseink és ennek kapcsolata az anyaggal, az energiával, a térrel és az idővel.
  • A felfedezéseket széles körben bemutató írások – többek között az időről, az emlékezésről, a felejtésről.
  • És mindezeken túl: önprocesszinglisták, amelyek a legnagyobb hatású auditálást biztosítják, és amelyeket bárhol, bármikor lehet végezni – feltárva a te igazi világodat.

Az életben tapasztalt akadályok igazából csak árnyékok. Tanuljuk meg önmagunkat ismerni – ne csak önmagunk árnyékát lássuk. Az Önelemzés megmutatja hogyan.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 8 nap részidőben

onelemzes-konyv-tanfolyam jelentkezés