élet jobbitó tanfolyamok fejléc
3087 megtekintés

Ismerd fel, kiben bízhatsz tanfolyam

Jók vagy rosszak…
Hogyan lehet megkülönböztetni az embereket?

Tudd meg, hogy kiben bízhatsz!

Az te túlélésed múlik azon, hogy tudd kiben bízhatsz. De hogyan ismerheted fel, kik a barátaid?

Hogyan állapíthatod meg, hogy valaki a segítségedre lesz-e egy közös vállalkozás sikerre vitelében? Előre lehet jelezni valahogy mások viselkedését?

Igen. Az emberi viselkedésnek vannak alapvető elemei. Ha ismered ezeket, betekintést nyerhetsz embertársaid viselkedésébe, és egyszerűen azáltal, hogy megfigyeled, hogyan cselekeszenek az emberek, mindent tudni fogsz róluk.

Az Ismerd fel, kiben bízhatsz tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • A bizalom fontosságát minden emberi kapcsolatban.
  • Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, amely eszköz ahhoz, hogy megismerd az emberek jellemét, és meg tudd jósolni, hogyan fognak cselekedni.
  • Hogyan becsülj fel másokat pontosan, és hogyan gondoskodj biztosabb jövőről a saját magad számára, és azok számára, akikkel törődsz.

Az ezen a tanfolyamon elsajátított tudással rendelkezni fogsz az eszközökkel ahhoz, hogy felismerd, kiben bízhatsz, és kire számíthatsz.

Ismerje fel kiben bízhat tanfolyami jegyzet

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Régen túl könnyen barátkoztam, és ezért néha rossz társaságba keveredtem. Most, hogy értem az Érzelmi tónusskálát és az Emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, kezemben a technológia ahhoz, hogy megfelelően el tudjam dönteni, kiben bízhatom.” – V.J.

Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Ezeket az adatokat az életemben is fel tudom használni, hogy tudjam, kivel érintkezzem, és kivel ne. Jobb megértésre tettem szert a bizalom témájában is. Korábban túl nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy meg lehet-e bízni az emberekben. Most már tudom, hogy mire kell figyelnem, és csupán ennek alapján el tudom dönteni, hogy megbízhatóak-e. Nincs több aggódás és állandó ezen gondolkodás.” – R.L.

„Az ember gyakran bajba kerülhet, csak azért, mert jóhiszemű – különösen akkor ha nem tudja, kiben bízzon. Az ezen a tanfolyamon található információk, elég egyszerűek ahhoz, hogy bárki megértse őket. Egyszer s mindenkorra pozitív irányba befolyásolta a viselkedésem. Nem érzek többé megbánást vagy bűntudatot, ha elutasítom az olyan embereket, akik nem megfelelőek a számomra. Most, hogy tudom, kitől mit várhatok, sok időt, energiát és lelki szenvedést spórolhatok meg.” – S.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 3 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-ismerje-fel-kiben-bizhat jelentkezés