Ingyenes szcientológia filmek
3803 megtekintés

Ingyenesen megtekinthető filmek a Szcientológia Egyházban

Orientáció film 

Az Orientáció című film válaszol arra, a kérdésre, hogy „mi a Szcientológia”. Ez az a film, amit mindenki megnéz, mielőtt elkezdi első szolgáltatását. Részletesen tájékoztatja a nézőt arról, hogy mi történik a Szcientológia Egyházon belül, hogyan épül fel, megválaszolja a felmerülő kérdéseket egy új ember számára. Pontosan bemutatja, hogy mit várhat valaki attól, ha belép egy Szcientológia Egyház ajtaján. Ezenkívül megértést ad a Szcientológia céljairól és létfontosságú szerepéről, melyet a társadalomban betölt. Bárkinek ajánlott, aki szeretne valós információkat szerezni a Szcientológia Egyház felépítéséről és működéséről. A film teljesen ingyenes.

Bevezetés a Szcientológiába film

L. Ron Hubbarad Bevezetes a Szcientológiába dvd boritó

Miért van az ember ezen a bolygón és mi itt a célja?

Ebben a filmben egy személyes interjút láthatsz L. Ron Hubbarddal, aki meg fogja neked adni a választ erre a kérdésre.

L. Ron Hubbard többek között elmondja, hogy mi motiválta azt a küldetést, hogy az emberiségen segítsen, beszél a szívós és kitartó munkával elért felfedezésekről, amelyek megadják a válaszokat az elme és az élet rejtélyeire. Elmeséli, hogyan taposta ki a létezés és a boldogság új állapotaihoz vezető ösvényt. Ebben a filmben maga L. Ron Hubbard magyarázza el mindezt a világnak.

Ismerd meg azt az embert, aki az atomkorban új vallást alapított, olyan vallást, ami az egész világot átfogja, megváltoztatja a Föld arculatát, olyan vallást, amelyben a tudomány és a vallás végre találkozik, ennek a vallásnak a Szcientológia a neve.

Mi a Szcientológia? Mi a Szcientológia gyakorlati alkalmazása az utca embere számára? Hogyan segíthet a Szcientológia az emberek problémáinak legyőzésében? Tudd meg a válaszokat erre a kérdésre személyesen a Szcientológia vallás alapítójától L. Ron Hubbardtól.

Házasság film 

Sajnos soha nem voltak még a házasságok ekkora válságban, mint a mai korban. A válások száma növekszik, rengeteg házasság megy tönkre. Ez nem jó senkinek sem, főleg, ha már gyerekek is vannak. De mit lehet tenni, azért, hogy fenn tudjunk tartani vagy meg tudjunk menteni egy házasságot?

Az évek múlnak, az nagy szerelem elkopik és néhány csalódás is éri az embert. Legtöbbünkben egyre erőteljesebbé és meghatározóbbá válik ez a mondat: Minden nő/férfi ilyen és olyan…

A jó tanácsok sokaságával van tele a fejünk:

„Meg kell szokni egymást!”

„Egy kapcsolat lemondásokkal jár!”

„Olyan, hogy sírig tartó szerelem nem létezik.”

Ismerősek ezek a közhelyek? Ezek a hazug információk döntik romba az emberi kapcsolatokat!

Ha az elején minden olyan szép volt, mi okozza mégis, hogy kudarcba fulladjon egy kapcsolat? Mi az elhidegülés oka? Mit kell tenni, ha egy kapcsolat rossz irányba fordult?  Hogyan hozható helyre egy kapcsolat, ahol sok a veszekedés és látszólag az egyetlen megoldás a szakítás?
Mit tegyél és, mit ne tegyél egy sikeres párkapcsolat érdekében?

Erről szól a 40 perces Házasság című filmünk. Minden párkapcsolatban élő személynek látnia kell ezt a filmet, még akkor is, ha egyelőre nincsenek gondok a kapcsolatban. 

Dianetika: Egy tudomány kialakulása film

A Dianetika a Szcientológia előfutára és részterülete, az eleme tudománya. 1950-ben minden a Dianetikával kezdődött, a Szcientológia csak 1952-ben, két évre az elme működésének felfedezése után jött létre.

Ez a film levezeti a Dianetika tudományának létrejöttét, hogy milyen út vezetett a felfedezésekhez. Fiatal korában L. Ron Hubbardot nagyon foglalkoztatta az ember és elméjének rejtélye. A Dianetika: Egy tudomány kialakulása film annak a története, hogy hogyan sikerült megtennie azokat az áttöréseket, amelyek megoldják a rejtélyt.

A film nyomon követi azon események pontos sorrendjét, amelyek elvezették őt az emberi elméről tett felfedezéseihez, és az elme azon rejtett részének leleplezéséhez, amely az ember összes túlélés-ellenes viselkedéséért felelős.

A Dianetika előtt számos, az ember életét megnyomorító körülmény tűnt megmagyarázhatatlannak. Amikor nem találunk fizikai okot, akkor a legelterjedtebb gyakorlatok csupán azt kínálják ezekre a körülményekre, hogy “meg kell tanulni együtt élni velük”. Ez a film drámai módon ábrázolja azt a tudást, ami az embernek hiányzott, és annak az eredményét, amikor az igazság ismertté válik.

Az Első könyv története film

Az Első könyv története a Dianetika kalandjának krónikája – felfedezésének és annak krónikája, hogyan használták L. Ron Hubbard áttöréseit, amelyek először a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvben jelentek meg. A Dianetika átadta az elméről az igazságot a világnak, ezt ma “Első könyvként” ismerik. A film elmondja azt az izgalmas történetet, ami a történet hátterében van: hogyan íródott meg; miért lett könyvként megírva és megjelentetve; az akadályokat, amiket L. Ron Hubbard legyőzött, hogy eljuttassa a könyvet a hétköznapi embernek; valamint azt az elsöprő népszerűséget, amit akkor szerzett, amikor a könyv 1950. május 9-én megjelent a könyvesboltokban.

Szeretnék megnézni egy ingyenes filmet.