élet jobbitó tanfolyamok fejléc
2965 megtekintés

Hogyan teremtsünk sikeres házasságot? tanfolyam

Megházasodni egy kaland. Egyetértesz?

Mert amikor az ember megházasodik, akkor valami olyat csinál, amiről semmit sem tud. Gondoltál erre valaha is?

  • Mik egy tartós kapcsolat felépítésének összetevői?
  • Mi egy sikeres házasság első feltétele, és milyen szerepet játszanak a partnerek a házasság teremtésében?
  • Miért fontos, hogy a két fél közös célokkal rendelkezzen?

A te álmod is egy életre szóló házasság?

Ebben a tanfolyamban megkapod a tudnivalókat ahhoz, hogy hogyan teremts egy boldog házasságot.

Hogyan teremtsünk sikeres házasságot tanfolyam

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Nagyon sokat segített és felnyitotta a szemem. A tanultak nemcsak a házasságra vonatkoznak, de a mindennapi életre és minden kapcsolatra is alkalmazhatóak. Izgatottan várom, hogy nekivághassak és a gyakorlatban is bevethessem ezeket a dolgokat, és ez máris boldoggá tesz. Úgy gondolom, hogy ez a tanfolyam mindenki számára létfontosságú, aki egy életre szóló kalandba szeretne vágni a párjával.” – D.G.

„Megtudtam, hogyan válasszak magamnak olyan társat, akivel tényleg össze akarok házasodni, és ne csupán azért válasszam őt, mert szerelmes vagyok belé. Képesnek kell lennünk kommunikálni és egy hullámhosszon lenni. Vége az ezzel kapcsolatos rossz érzéseimnek, mert most már értem, hogy mi miért történt! Teljesen másként érzem magam, és nagyon hálás vagyok ezért a tanfolyamért. A leendő férjemmel is el fogom végeztetni ezt a tanfolyamot, mielőtt még hozzámennék.” – T.J.

„Mindenképpen végezd el ezt a tanfolyamot, akár házas, akár elvált, akár szingli vagy. Magyarázatot ad minden házasság kudarcára és/vagy sikerére, megmutatja, hogy pontosan mire figyelj oda a házasságod megteremtése során.” – D.B.

„Sokkal nagyobb bizonyosságot és tudást érzek magamban a házassággal és azzal kapcsolatban, hogy hogyan tegyem boldoggá a házasságom. Most már életre szóló kapcsolatot fogok tudni teremteni a megfelelő személlyel, a tanfolyam előtt viszont ez nem így volt.” – J.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 3 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-sikeres-hazassag jelentkezés