élet jobbitó tanfolyamok fejléc
3098 megtekintés

Hogyan tegyünk szert önbizalomra? tanfolyam

A te kezedben van az életed irányítása?
Tegyél szert nagyobb önbizalomra!

Az önbizalom olyan dolog, amiből a legtöbb ember többet szeretne, de nem biztos benne, hogyan tegyen szert rá, vagy honnan vegye. Korábban jobban bíztál saját magadban? Szeretnéd erősíteni az önbizalmadat?

Az önbizalmad növeléséhez meg kell értened, hogy mi ronthatja el a saját magadról alkotott véleményedet. Ha tudod, miért történik ez, akkor tehetsz valamit a helyzet visszafordítása érdekében, és újra felépítheted az önbizalmadat.

A Hogyan tegyünk szert önbizalomra? tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • Mi a biztonság valódi forrása az életben?
  • Hogyan kapcsolódik egymáshoz az önbizalom és az önbecsülés, és mit tehetsz, hogy helyreállítsd őket?
  • Pontosan milyen lépésekkel érheted el, hogy jobban érts ahhoz, amit csinálsz?

Az ezen a tanfolyamon található tudás és eszközök segíteni fognak neked abban, hogy az önbizalom új szintjére emelkedjen, hogy többet vigyél véghez, és hogy a magasabb szintű személyes túlélés felé haladj!

Hogyan tegyünk szert önbizalomra tanfolyami jegyzet

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Ez volt az egyik legjobb tanfolyam, amit valaha végeztem. Más tanfolyamok is segítettek az életem bizonyos részeinek a kezelésben, de mindenhol akadályt jelenthet, ha az elme egy része azt mondja, hogy »ezzel semmit sem tehetsz«. A tanfolyam segített szembenézni az elménk ezzel a részével. Most már tudom, mit tegyek.” – V.J.

„Ez a tanfolyam megadta nekem a tudást arról, hogy hogyan őrizhetem meg az önbecsülésem. Bizonyos értelemben reményt adott. Tudom, hogy van út amelyen elérhetem a céljaimat. Mások olyannak fognak látni, amilyennek én magamat látom. Ezért rajtam áll, hogy a lehető legjobbnak lássam magam. Rajtam múlik, hogy azt tegyem, amit csak akarok, és ezen a tanfolyamon felismertem, hogy hogyan hozzam ki magamból a legtöbbet, és technikákat is kaptam ehhez.” – L.P.

„Amióta csak az eszemet tudom, mindig is önbizalomhiányom volt. Saját magam helyett mindig másoktól vártam jóváhagyást. Most már tudom, hogy az önbizalom az emberben magában rejlik. Sok olyan eszközt ismertem meg, amely érthető, és amelyet arra tudok használni az életemben, hogy megőrizzem az önbizalmam.” – M.M.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 4 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-hogyan-tegyunk-szert-onbizalomra jelentkezés