élet jobbitó tanfolyamok fejléc
2377 megtekintés

Hogyan tartsunk fenn egy boldog házasságot? tanfolyam

Hogyan tartható fenn a boldogság?
Örömet lelni az életben közösen – egy életen át…

Min múlik a boldog kapcsolat?

Milyen összetevőkre van szükség ahhoz, hogy a kapcsolatunk élettel teli legyen és sok örömet okozzon?
Mit tehetünk azért, hogy házasságunk tartós legyen?

A házasságok száma nagyobb a válásokénál, a kettő közötti különbség azonban csökken. A társadalom számos problémája manapság a tönkrement házasságokból származik. Te azonban tehetsz most azért, hogy a ti házasságotok soha ne induljon el a lejtőn.

Az élet alapvető törvényei a házasságra is érvényesek. Van mód a szeretetünk megerősítésére, és egy olyan kapcsolat felépítésére, amely minden múló nappal csak erősödik.

A Hogyan tartsunk fenn egy boldog házasságot tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • Melyek azok a tényezők, amelyek minden kapcsolat alapját alkotják – egy boldog házasság létfontosságú építőelemei.
  • A tényezők, amelyek virágzóvá tesznek egy kapcsolatot.
  • Miért múlik egy tartós házasság a pár tagjainak kölcsönös bizalmán, és hogyan építheti ki ön ezt a bizalmat a kapcsolatában.

Ha felhasználod az ezen a tanfolyamon megszerezhető tudást, akkor olyan kapcsolatot tudsz teremteni, amely örömteli lesz mindkettőtök számára egész életetek során.

Hogyan tartsunk fenn boldog házasságot tanfolyam

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„A tanfolyam végzése során egyre nőtt a szeretetem a férjem iránt, és egyre nagyobb, erősebb lett bennem a vágy arra, hogy tovább teremtsük a házasságunkat. Felismertem a kapcsolatunk gyönyörűségét, és hogy milyen csodálatos jövőt építünk együtt.” – V.D.

„Ezt a tanfolyamot mindenkinek el kellene végeznie, aki tervezi, hogy megházasodik, vagy házas volt, vagy jelenleg házas. Segített megértenem, hogy hogyan és miért ment tönkre a házasságom, és hogyan vállalhattam volna érte nagyobb felelősséget, és hogyan teremthetek legközelebb egy jobb házasságot.” – D.I.

Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Megadta nekünk az alapvető eszközöket ahhoz, hogy továbbra is nagyon jó legyen a házasságunk. Például, hogy mi az a »teremt-teremt-teremt«. A jó kommunikáció és az elismerés nagyon fontos, a kötelezettségeink betartásával együtt. Így fogjuk csinálni!” – D.H.

„Az ezen a tanfolyamon ismertetett eszközök tényleg csodálatosak. Nagyon örülök, hogy elvégeztem és úgy érzem, új erőt kaptam a házasságom boldogságának fenntartásához, és most már biztos vagyok benne, hogy a kezemben vannak ehhez az eszközök.” – C.R.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 3 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-boldog-hazassag jelentkezés