élet jobbitó tanfolyamok fejléc
2732 megtekintés

Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket? tanfolyam

Hogyan jussunk közös nevezőre a tizenévesekkel?

Ez a nagy kérdés minden szülő életében felmerül egy ponton. Sokan hiszik, hogy ez a legnehezebb időszak szülő és gyermek számára egyaránt.
De tizenéves gyermekeinek felnevelése nem feltétlenül kell hogy küszködés legyen.

Valójában az egyik legtöbbet nyújtó és legnagyobb beteljesülést jelentő élmény lehet, ha helyesen csináljuk.
De mivel a gyerekekhez nem jár használati útmutató, amikor a világra jönnek, a kérdés továbbra is fennáll:

  • Hogyan?
  • Mit tehetsz Te, hogy a legnagyobb segítségére legyél felnövő gyermekednek?
  • Hogyan tudsz neki segíteni, hogy boldog és sikeres ember legyen belőle?

Tanuld meg annak alapelveit, hogy hogyan kell tizenéveseket nevelni! Hogyan tudod te megadni nekik azt a szilárd hátteret, amelyre alapozva fel tudnak nőni, és sikeresek tudnak lenni? Ez a tanfolyam bemutatja.

A Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket? tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • Miért fontos célt adni a fiataloknak, és hogyan tegyük ezt?
  • Milyen szerepet játszik a részvétel és a hozzájárulás egy fiatal életében, és hogyan befolyásolják ezek a tényezők a hozzáállását és a viselkedését?
  • Mit tehetsz mint szülő annak érdekében, hogy segíts ragyogóbb, boldogabb és virágzóbb jövőt teremteni tizenéves gyerekednek.

Ha ismered és használod e tanfolyam adatait, elmondhatod, hogy segítettél tizenéves gyerekednek abban, hogy felnőtt élete boldog és sikeres legyen.

Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket tanfolyami jegyzet

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ez a tanfolyam leegyszerűsítette számomra az élet egyik igen bonyolult területét: a gyereknevelést. Ez volt az egyik leghasznosabb információ, amelyet a gyereknevelés témájában valaha is olvastam – egyszerű, tömör, korrekt és pontos.” – B.B.

„Minden szülőnek vagy leendő szülőnek el kellene végeznie ezt a tanfolyamot. Bárki, akinek van gyereke, vagy aki gyerekekkel foglalkozik, hasznát látja. Rövid tanfolyam, az elvégzése után viszont nagyon sokat kap vissza az ember azoktól, akiknek az életére hatással van.” – B.C.

„Bámulatos volt! Most már értem, hogy mi történt velem kamaszkoromban! Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy miért lesz valakiből bűnöző, és most már tudom. Létfontosságú ismeretek ezek a kultúránk és a civilizáció számára!” – N.L.

„Ez a tanfolyam nagyon hasznos információkat tartalmaz mindenki számára, aki küszködik tizenéves gyerekeivel. A segítségével változtathat a helyzeten, és örömtelivé teheti a kapcsolatot. Nekem személy szerint nagyon tetszett a játszmák háromszögének alkalmazása, és mindazok az eszközök, amelyekkel a fiatalokat hozzájáruló és értékes polgárokká nevelhetjük.” – M.S.M.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 3 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-hogyan-neveljunk-tinedzsereket jelentkezés