élet jobbitó tanfolyamok fejléc
2274 megtekintés

Hogyan legyen boldog kisbabánk? tanfolyam

Szeretettel és gyengédséggel…
Add meg gyermekednek a lehető legtöbbet!

Szeretettel és gyengédséggel nem lehet “elrontani” egy gyereket.

Nincs olyan szülő, aki ne akarna mindent megtenni a gyerekéért, amit csak tud, a fogamzástól a születésen és a csecsemőkoron át, hogy a gyermek élete a lehető legjobban kezdődjön.

De mit tegyen az anya? Mit ne tegyen semmiképpen? És mit kell tudnia egy apának, hogy jó szülő lehessen?

A szülőknek tudnia kell, mi lehet hatással a születendő gyerekre. Ha a gyerek olyan dolgokra emlékszik, amelyek a születése előtt történtek, mit tegyenek a szülők, ha a legjobbat akarják a gyereknek?

A Hogyan legyen boldog kisbabánk? anyagai tartalmazzák a válaszokat ezekre a kérdésekre:

  • Mit kell kerülnie egy terhes anyának, és mit kell tennie, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsa a gyermek számára a méhben történő fejlődés, a szülés és a csecsemőkor során.
  • Miért fontos, hogy terhes anyaként vigyázzon önmagára. És mit kell tennie. hogy a gyermekének a lehető legjobb legyen.
  • Hogyan kell olyan gyakorlatokat végezni, amelyekkel segíthet önmagán anyaként, és amelyekkel a legtöbb jót tudja tenni a gyerek érdekében.

E tanfolyamon az anya és az apa olyan tudás és olyan eszközök birtokába kerül, amelyek a lehető legtöbbet teszik a baba jó közérzetéért. Tudni fogod, mit kell kerülnöd és mit kell tenned annak érdekében, hogy a gyerek első évei a lehető legjobbak legyenek.

Hogyan legyen boldog kisbabánk tanfolyami jegyzet

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Pontosan erre a tanfolyamra volt szükségem ahhoz, hogy tájékozottabb szülő lehessek. Ahogy elolvastam az adatokat, azonnal el is kezdtem használni őket. Általában véve egyszerűen jobban felkészültnek érzem magam a kicsi nevelésére – most és a jövőben is.” – J.P.

„Ez a tanfolyam megtanít arra, hogy hogyan készülj fel mindenre (saját magaddal mint leendő anyával kezdve) ahhoz, hogy boldog gyermeknek adhass életet. A tanfolyam olyan eszközöket nyújt , amelyekkel biztosíthatod a gyermeked boldogságát.” – M.M.

Nagyon sok mindent tanultam, amit korábban nem tudtam a gyerekekről, a terhességről és az újszülöttekről. Ezek az információk olyan fontosak, hogy tényleg örülök annak, hogy még az első gyermekem megszületése előtt elvégeztem ezt a tanfolyamot. A végtelenségig sorolhatnám, hogy mi mindent tanultam. Olyan dolgok ezek, amelyeket a Szcientológián kívül sehol nem tanulhat meg az ember.” – J.B.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 3 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-hogyan-legyen-boldog-kisbabank