élet jobbitó tanfolyamok fejléc
3082 megtekintés

Hogyan javítsuk kapcsolatainkat másokkal? tanfolyam

Hogyan köthetsz tartós barátságot?

Ismerd meg a szilárd kapcsolatok titkát!

Vannak bizonyos meghatározott tényezők, amelyek minden emberi kapcsolatban közösek, legyen az a kapcsolat akár családi vagy üzleti, alkalmi vagy bensőséges, rövid távú vagy hosszú időre szóló. Ha ismered ezeket az összetevőket, és tudod, hogyan használd őket, képes leszel arra, hogy rendkívül jó kapcsolatokat alakíts ki:  sokkal kevesebb konfliktussal és a súrlódással kell majd számolnod az életed számos területén, ugyanakkor a családoddal és barátaiddal  való kapcsolataidban is jelentős javulást tapasztalhatsz.

Létezik azonban még egy jól körülhatárolható tényező, amely minden vita vagy zaklatottság mélyén megtalálható. Ha ismered ezt a tényezőt és az alkalmazásának pontos lépéseit, akkor bármilyen nézeteltérést meg tudsz oldani, és helyre tudod állítani a megértést és a harmóniát.

A Hogyan javítsuk a kapcsolatainkat másokkal? tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • A megértés összetevőit, amelyek egy egymással összefüggő háromszöget alkotnak – ezt bárkivel kapcsolatban felhasználható.
  • A lépéseket, amelyekkel megállapíthatod egy kapcsolatban, hogy kinek van igaza, és ki téved., különösen akkor, amikor valakinek a hangoztatott igaza már azzal fenyeget, hogy zátonyra futtatja a kapcsolatot.
  • A boldog élet két szabályát.

Ezek a felfedezések, amelyeket meg fogsz ismerni ezen a tanfolyamon együttműködésen alapuló kölcsönös megértést és boldog kapcsolatot teremtenek az emberek között.

Hogyan javítsuk kapcsolatainkat másokkal tanfolyami jegyzet

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével valóban úgy érzem, hogy jobban fel vagyok készülve a jelenlegi kapcsolataim kezelésére, de még a régiek rendbe hozására és újak teremtésére is. Valóban képzettnek érzem magam az emberi kapcsolatok tárgyában, és úgy tűnik, hogy tényleg képes vagyok kezelni az életem!” – G.V.

„Megtanultam, hogyan javítsak a kapcsolataimon az élet minden területén – az üzlettársaimmal, azokkal a csoportokkal, amelyekkel együtt dolgozom, sőt a magánéletemben is. Megtanultam, hogyan hozzak helyre egy tönkrement kapcsolatot – ha úgy döntök -, és hogyan segítsem hozzá az embereket ahhoz, hogy úgy érezzék, igazuk van, amikor látszólag nincsen, mindezt anélkül, hogy elítélném őket.” – A.H.

„Nahát, erre a tanfolyamra aztán tényleg szükségem volt! Az információ olyannyira teljes, hogy most már nincsenek lyukak az emberekről vagy a kapcsolatokról szóló tudásomban. Képes vagyok bármely problémát magabiztosan kezelni – sőt, képes vagyok úgy intézni az életem, hogy ilyen problémák már eleve fel se merüljenek.” – V.K.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 3 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-hogyan-javitsuk-kapcsolatainkat jelentkezés