élet jobbitó tanfolyamok fejléc
4833 megtekintés

Egyszer fenn, egyszer lenn?

“Vannak olyanok, akik megpróbálnak jót tenni, és vannak olyanok, akik a rosszra specializálódnak, és e tények és jellemvonások alapján felismerheted őket.”
– L. Ron Hubbard

Amikor hirtelen elkezdesz…

…hibákat elkövetni, vagy ostobaságokat csinálni, azt okozza valami. Amikor boldog vagy, és jól érzed magad, és minden látható ok nélkül hirtelen elkezded levertnek érezni magad, azt is valaki okozza.

Tudsz róla, hogy meghatározott személyiségtípusok léteznek? Azok, akik jót akarnak az embereknek, és azok, akik rosszindulatúak.

Ha tapasztaltál már valaha érzelmi hullámvasutazást, vagy egyszer fenn, egyszer lenn érezted magad az életében, lehet, hogy valaki a környezetedben elnyomott – lehengerelt, vagy megpróbált kisebbé tenni.

 

Az „Egyszer fenn, egyszer lenn állapot legyőzése az életben” tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • Hogyan különböztesd meg az emberek két típusát – azokat, akik megpróbálnak felépíteni, és azokat, akik megpróbálnak lerombolni dolgokat.
  • Mit tegyél azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik ártani akarnak neked.
  • Hogyan ismerd fel az igazi barátaidat, illetve azokat, akik ellened dolgoznak.

 

 

A balszerencsés események mögötti okok módjának ismeretével képes leszel jobbra fordítani az életed, egyszer s mindenkorra megszüntetheted az „Egyszer fenn, egyszer lenn” állapotot, és a legnagyobb céljaid felé törhetsz.

 

 

„Megtudtam, hogy vannak olyan emberek az életemben, akiknek az a célja, hogy keresztbe tegyenek nekem, de vannak olyanok is, akiknek az, hogy segítsenek. Megtanultam a jellemvonásaikat, és most már felismerem őket a körülöttem élő emberekben. Ez a tudás segítségemre lesz abban, hogy eltávolítsam a negatív embereket.”
– J.S.

„Nagyon nagy élmény volt ez a tanfolyam, amely az emberekről és a személyiségtípusokról szól. Mindig is érdekelt az emberi viselkedés, és ez az egyik kedvenc tárgyam. Ez a tanfolyam mindent megmagyarázott, ami az általam eddig olvasott összes többi könyvből hiányzott. Megértettem, hogy hogyan, miért, mikor és mi történik, és most már szabadnak érzem magam”
– S. P.

„Az ezen a tanfolyamon tanultak segítettek megérteni azt a helyzetet, amelyben voltam. Ennek a tudásnak az alkalmazásával az életemben szinte azonnal változás állt be. Felismertem, hogy az emberek milyen építőek és rombolóak lehetnek, és hogy ez miért lehet így. Ez segített nekem a valódi barátok és a megbízható emberek felismerésében. Segített olyan dolgok rendezésében is, amelyekről úgy gondoltam, hogy nem rendelkezem felettük befolyással. Ezt a tudást fel tudom használni az életem javítására és arra, hogy sikeressé váljak.”
– C. F.

A tanfolyam hossza: 6 nap részidőben.

 

szcientologia-eletjobbito-egyszer fenn, egyszer lenn jelentkezés