élet jobbitó tanfolyamok fejléc
2493 megtekintés

Egy házasság megmentése tanfolyam

Szerezd vissza a boldogságot, amelyben valaha osztoztatok…

Nem számít, mennyire feszült egy házasság, újra összerakható!

Amikor úgy tűnik, hogy egy házasság a katasztrófa felé tart, hogyan lehet segíteni? Ha egy házaspár folyamatosan veszekszik, mit lehet tenni? És ha már az egyikük azon gondolkodik, vagy mindketten azon gondolkodnak, hogy különválnak, és a házasság már zátonyra futott, hogyan lehet a dolgot visszafordítani?

L. Ron Hubbard elkülönítette annak pontos okait, hogy miért bomlanak fel a házasságok, miért csökken le egyre jobban a kommunikáció két ember között és miért próbál távozni a házasság egyik résztvevője. Tudd meg, hogyan menthető meg egy ilyen szerencsétlen helyzet.

Az Egy házasság megmentése tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • Minden kapcsolatban jelen lévő három elemet, amelyek segítségével tartós és virágzó kapcsolat építhető.
  • Mi a férj és a feleség közötti zaklatottság gyakori forrása, és hogyan lehet megoldani.
  • Miért döntenek úgy a házastársak, hogy különválnak – és milyen eszközökkel kezelhető ez az ok.

A házasságod újraéleszthető!

Az e tanfolyamon bemutatott alapvető igazságok minden emberi kapcsolatra befolyással vannak. Ezekből áll az emberi kapcsolatok egyetlen valóban működőképes technológiája, amely régi és új kapcsolatok ezreit mentette már meg.

Egy házasság megmentése tanfolyami jegyzet

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Ez a tanfolyam fantasztikus! Nem gondoltam volna, hogy a válások oka ennyire egyszerű. Az emberek hajlamosak sokkal bonyolultabbá tenni a dolgokat, mint amilyenek a valóságban. Úgy érzem ez a tanfolyam megérne akár egymillió forintot is. Nagyon sokat segített, és az összes bennem lévő zűrzavar elszállt! Most már tudom, mi történt, amikor egy kapcsolatom sikertelen volt.” – J.T.

Hogy mennyire erőteljesek és fantasztikusak ezek az egyszerű adatok. Úgy érzem, sokkal több megértésem lett arról, hogy mi is egy házasság, hogyan kell kezelni a problémákat, mi a problémák oka, stb. Úgy érzem minden nagyon tiszta lett, és meg tudok oldani minden problémát, ami csak felmerülhet!” – N.L.

Most már meg tudom oldani a házasságomat. Tudom, hogyan tartsam tisztán a kommunikációmat a házastársammal, tudom, hogyan győzzek le minden akadályt és tudom, hogyan érhetem el, hogy működjön a dolog.” – V.D.

Ezen a tanfolyamon bepillantást nyertem egy-két dologba. Az életben sok minden végre a helyére került. Ez a tanfolyam mindenkinek szól, akinek van valamilyen párkapcsolata. Segít abban, hogy egybentartsa a kapcsolatot, és segít abban is, hogy megértsük, mi történt a múltban.” – D.I.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 2 nap részidőben

szcientologia-eletjobbito-egy-hazassag-megmentese