1527 megtekintés

Szcientológusra bízta az autóját, meglepő dolog történt

Egy Szcientológus tudja, hogy a segítség alapvetően fontos, és ezt nemcsak észben tartja, hanem teszi is a mindennapokban. Így történt ez Csabával is, amikor reggel angolórára menet látta, hogy egy idős hölgy többszöri próbálkozásra sem tud beparkolni autójával.

Ilyenkor a szokványos reakció általában az, hogy az emberek mosolyognak és továbbmennek. Van, aki az ilyen jeleneteket lefilmezi és felrakja a Youtube-ra, hogy mások is nevethessenek rajta.

De Csaba nem ezt tette, hanem odalépett, és udvariasan felajánlotta segítségét. A hölgy pedig kiszállt és saját elhatározásából átadta a kulcsot, mert valahogy megérezte, hogy itt most nem egy autótolvajjal van dolga. A felajánlott segítség annyira őszinte volt ugyanis, hogy kérdés nélkül elfogadta. Természetesen a rutinos vezető keze alatt a jármű egyből a helyére került.

„Nagyszerű dolog másoknak segíteni. Nem kell sok ahhoz, hogy picit jobbá tegyük mások életét. És ettől a miénk is jobb lesz” – kommentálta Csaba a történteket. “Segíts te is másoknak önzetlenül, tapasztald meg azt a felemelő érzést, ami utána jön, és vedd észre, mennyivel jobbá válik ettől a te életed is!” – bíztatott másokat is a facebook oldalán a szcientológus.