936 megtekintés

Szcientológus férfiak az utcán

Nemzetközi nőnap alkalmából elleptük a 13. kerület utcáit és virággal köszöntöttük fel a hölgyeket. Ezzel szerettük volna kifejezni tiszteletünket és megbecsülésünket a szebbik nem iránt.

A gyengébbik nem tagjai mind a munkában, mind a családban kiválóan helytállnak és a rohanó világunkban ők azok, akik mosolyt, megnyugvást, és szeretete hoznak el számunkra.

A nők már hosszú idő óta a szépséget és kedvességet jelképezik, és ők hozzák el a férfiaknak a szerelmet és gyermekkel ajándékoznak meg minket férfiakat.

A nő misztikuma rabul ejti és megihleti a férfiakat, akik képesek a világot is kiforgatni sarkából a szeretet nőért. Indultak és dőltek meg háborúk a szebbik nem miatt. Készültek festmények, versek és épületek miattuk és értük. A világunk mozgatói ők, a nők!

Mit jelent számunkra nőnap? A nőnap egyik felében a nők hátrányos helyzetéről emlékezünk meg és emeljük fel szavunkat a nők egyenlő jogainak érdekében. A nőnap másik fele ennél szebb és kedvesebb feladat. Kifejezzük tiszteletünket, megbecsülésünket a szebbik nem iránt.

Megkérdezhetnénk, hogy miért fontos ez? Aki igazán megbecsüli a nőket az az év minden napján megteszi. Ez teljesen igaz. Mai rohanó világunkban néha elfelejtjük kimutatni másoknak a megbecsülésünket, szeretetünket. Ezért tartottuk fontosnak, hogy nőnap alakalmából egy apró figyelmességgel köszöntsük a hölgyeket. Mosolyt és röpke boldogságot szerettünk volna csalni az arcukra.

Felpörgött társadalmunkban az ünnepeink formalitássá válnak és formalitás már csupán teljesítendő kötelezettséggé törpül. De az ünnepek és az apró ceremóniák kihalásával az élet is szürkébbé válik és a munka monotóniává. Ezt szerettük volna megtörni és szélesebb körben megünnepelni társadalmunk női tagjait.

Egy virág és egy kedves szó meg tudja változtatni a napunkat és mások boldogsága a mi életünket is szebbé teszi. Ezért volt számunkra fontos a nőnap, hogy felhívjuk a figyelmet az élet bearanyozóira, akiket kiismerni lehet, hogy nem lehet, de szerelmük, jelenlétük szebbé teszi az életet.

Ezért mi, Önkéntes lelkész férfiak, ezért rózsacsokorral felvértezve útnak indultunk és a Szcientológia Egyház közelében lévő utcákon és üzletekben egy szál rózsával köszöntöttük a hölgyeket.

A várt öröm és reakció nem maradt el. Volt, aki öleléssel, volt aki két puszival hálálta meg az apró figyelmességet. Találkoztunk síró kislánnyal, akit virágainkkal sikerült mosolyra fakasztani, és volt olyan, aki a meghatódottságtól el is sírta magát.

Köszöntöttük a munkába menőket vagy az éppen dolgozókat, nagymamákat, édesanyákat és fiatal hölgyeket is. Elértük a célunkat, hiszen szeretet adtunk másoknak és mi is visszakaptuk mindazt a figyelmet és kedvességet, amit másoknak adtunk.

Férfi társaim nevében is mondhatom, hogy ez nemcsak a megköszöntött nőknek tette szebbé a napját, hanem nekünk önkéntes lelkész férfiaknak is. Csodálatos napot szereztetek nekünk!

Boldog nőnapot!