1879 megtekintés

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal reggel óta tartó házkutatása akadályozza Egyházunk működését és társadalom jobbító tevékenységeinket. A hatóság ismét lefoglalt egyházi szolgáltatáshoz szükséges iratokat és eszközöket, amelyeknek semmi köze nincs az eredeti házkutatási indokhoz. Nem értünk egyet a zaklatással és azzal, hogy aggresszív eszközökkel megpróbálják lerombolni a vallásszabadságot Magyarországon.

Semmilyen pontos információt nem kaptunk a hivatalos szervektől arra vonatkozóan, hogy a jelenlegi akcióra miért van szükség.

A szervek csak megismétlik ugyanazt a túlkapó akciót, amit októberben is végrehajtottak, ezzel lehetetlenné téve, hogy a békés hívek a vallásuk gyakorlását szabadon folytassák.

Nyíltan és készségesen állunk rendelkezésre, bármilyen kérdést szívesen megválaszolunk. Tavaly október óta semmilyen kérdés nem érkezett a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. Így nem értjük, hogy kérdések helyett miért az egyház erővel való lerohanását választották ismét.

A Szcientológusok tevékenységeit számos alkalommal hivatalosan is elismerték, mivel emberek ezreinek segítenek folyamatosan életük jobbításában, a drogmegelőzés, az emberi jogok tanítása, tanulási problémák kezelése és az élet sok más területén. A Szcientológia vallás világszerte számos helyen már hivatalosan is elismert és elfogadott, amit 184 országban működő 11000 egyház, misszió és helyi csoport képvisel.

További információért a Szcientológia vallás tevékenységeiről látogassa meg a www.szcientologia.org.hu oldalt.