Szcientológia Dublin
2089 megtekintés

Szcientológia Egyház: Nyitva vagyunk

Dublinban az együttműködés és barátság jegyében nyílt meg a legújabb Szcientológia Egyház

Egy új Szcientológia Egyház és Közösségi Központ megnyitotta kapuit Dublin déli részén.

A létesítmény célja, hogy Szcientológia által szponzorált programokat és tevékenységeket indítson el a helyi közösségben, valamint hogy erősítse a közösség erejét Dublinban és mindenhol máshol is Írországban.

Több mint ezer Szcientológus és meghívott vendég gyűlt össze Dublin szívében október 14-én, hogy együtt ünnepeljék meg Írország első Szcientológia Egyházának és Közösségi Központjának megnyitóját.

Szcientológia Egyház Dublin

A városnak különleges szerepe van a Szcientológia történetében, mivel 1956-ban a Szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard itt élt és dolgozott. A Merrion téren fejlesztette ki a Személyes Hatékonyság Tanfolyamot, amely egy olyan program, amelynek célja, hogy bárki képes legyen hatékonyabban működni az életében.

Szcientológia Dublin

Az auditórium: Több mint 1000 fő befogadására képes konferenciaterem, a legmodernebb audio-vizuális eszközökkel és egy nagyzongorával.

Szcientológia Dublin

A Közösségi Központ. Az új Szcientológia Közösségi Központ örömmel látja mindazokat, akik szeretnék jobbá tenni az életüket.

Szcientológia Dublin

Kávézó: A látogatók, barátok és az itt tanuló Szcientológusok számára

Dublin Szcientológia

A Méregtelenítő Központ: L. Ron Hubbard azért fejlesztette ki a Méregtelenítő programot, hogy segítsen az embereknek megszabadulni a drogok és környezeti méreganyagok káros hatásaitól.

2017-ben megnyílt új Szcientológia Egyházak: Auckland, Új-Zéland; San Fernando völgy, Kalifornia; Miami, Florida; valamint a dániai Koppenhága. Összesen több mint 9000 szervezet várja világszerte a Szcientológia iránt érdeklődőket.

Természetesen több megnyitó előkészülete zajlik, és a következő 12 hónapban Európában, Latin- Amerikában, Észak- Amerikában és Afrikában is nyílnak az újabb Szcientológia központok.