1531 megtekintés

Szcientológia egyház Budapest: érdemes megnézni…

L. Ron Hubbard, a Szcientológia vallás alapítója megálmodta, hogy bolygószintű segítséget nyújt az embereknek. Több évtizedes, az elme és a lélek feltárása céljából folytatott kutatása során olyan módszereket is kifejlesztett, amelyekkel fel lehet lépni a világunkat fenyegető válságok ellen. Sajnos ezek a problémák több földrészen is felfedezhetőek, így mindenhol szükség van segítségre.

A Szcientológia egyház Budapesten is látogatható

Vannak szcientológusok, akiknek sokat kell utazniuk azért, hogy eljussanak egy olyan országba, ahol fejleszthetik a képességeiket és gyakorolhatják a vallásukat. A magyar szcientológusok szerencsések. A központi szervezet Budapesten a XIII. kerületben, Angyalföldön található, a Váci út 169. szám alatt.

Nyílt nap Szcientológia Egyház Budapest

Szcientológia Egyház Budapesti központjának a bejárata

Miért érdemes megnézni?

Az az igaz, ami neked igaz. Egy témával kapcsolatban akkor érdemes nyilatkozni, ha már kialakítottuk róla a saját véleményünket. Egyre többen keresik fel az épületet, mert a saját benyomásaik fontosabbak számukra, mint a média által felvázolt kép. Mások azért jönnek el hozzánk, mert valamelyik barátjuknak segítettünk.

L. Ron Hubbard szavai hatására, miszerint „egy lény csak annyira értékes, amennyire képes másokat szolgálni”, a szcientológusok nemcsak önmagukért és családjukért vállalnak felelősséget, hanem a nagyobb közösségért is, és teljes szívből támogatják ezeket a programokat, hogy széles körben elérhetővé tegyék őket.

A Szcientológia egyházak és híveik számos társadalomjobbító programot támogatnak és humanitárius kezdeményezésekben vesznek részt. Ahol csak szükség van segítségre, a Szcientológia Egyház és tagjai közbelépnek. Tevékenységeiknek nincs határa – kezdve azzal, hogy törődnek a környezettel, fellépnek a drogok ellen, kiállnak az emberi jogokért, gondozzák az időseket, és adományokat gyűjtenek jótékonysági célokra.

A Szcientológia egyház Budapesten új

Habár mintegy 50 000 év bölcsességéből táplálkozik, a Szcientológia új vallás, amely elkülönítette az élet alapvető törvényeit, és első alkalommal dolgozott ki olyan működő technológiát, amelyet alkalmazva segíteni lehet az embereknek boldogabb és szellemiségben gazdagabb létet elérni.

Fontos tényező, hogy a Szcientológia kifejlesztését és gyors terjesztését részben a fizikai tudományok tették lehetővé. A Szcientológia ugyanis összekapcsolja a keleti filozófiát a nyugati gondolkodással. Ily módon a Szcientológia a tudományos módszerek első tényleges alkalmazása a szellemi kérdésekre.

A Szcientológia elismert vallás szerte a világon. Az első Szcientológia egyház 1954-es megalapítása óta a vallás több millió tagot számláló világméretű mozgalommá nőtte ki magát. Szcientológusok a Föld szinte minden országában gyakorolják a Szcientológiát.

A Szcientológia egyház Budapesten is várja a látogatókat.

Te már láttad a Szcientológia Egyházat?

Gyere, és nézd meg, alakítsd ki a saját véleményedet róla!