Szcientológia assziszt – Segítségnyújtás beteg vagy érzelmi megrázkódtatást szenvedett személynek

A Szcientológia assziszt egy olyan eljárásmód, amivel segíthetünk egy sérült, balesetet szenvedett vagy beteg embernek a gyors felépülésben. Az assziszt szó az asszisztálni valamihez, vagy segíteni valamiben szóból ered, mert ez egy segítségnyújtás egy szenvedő személy számára.

Asszisztokat lehet használni fogfájás, fejfájás, műtét utáni felépülés, derékfájás, betegség, nátha és bármilyen nem optimális fizikai állapot esetén.

Az asszisztot végző személy pontosan tudja azoknak a lépéseknek a sorozatát, amit a beteg személyen kell végrehajtani.

Miben más az assziszt és miért olyan hatékony

Az assziszt a sérüléseket egy teljesen más szemszögből közelíti meg, mint az orvostudomány. Az orvosra szükség van, hogy összevarrja, helyrerakja a sérült testrészt, de ezután a szcientológus asszisztokkal tudja felgyorsítani a személy gyógyulását. A Szcientológia ugyanis a sérülést a mentális oldaláról kezeli, míg az orvostudomány a fizikai oldaláról.

A Szcientológiában felfedezésre került az ember szellemi természete, hogy az ember valójában egy szellem vagy lélek és képes a testet irányítani, jó vagy rossz hatással lenni rá.

A lélek továbbá képes megbetegíteni a testet. Ezeket hívja az orvostudomány pszichoszomatikus betegségeknek. Sok ilyen rejtélyes betegséggel lehet találkozni, mikor látszólag fizikailag nincsen probléma, mégis beteg a személy. Erre mondjuk, hogy a betegsége lelki eredetű.

A teljes gyógyulás ilyen esetben csak akkor érhető el, hogyha kezeljük a sérülés vagy betegség szellem oldalát is. Ezért az asszisztok minden orvosi kezelésnek kitűnő kiegészítői.

Tapasztalat szerint azok a betegek, akik asszisztban részesülnek gyógyulásuk alatt, rekord sebességgel épülnek fel.

Asszisztot lehet alkalmazni egy olyan személyen is, akit súlyos lelki megrázkódtatás ért.

Ha szeretnél asszisztot kapni vagy megtanulni, hogyan kell asszisztot adni, akkor keresd fel a hozzád legközelebb eső Szcientológia Egyházat.