806 megtekintés

Scientology Network: Az új évad!

Április 9-én 20:00-kor indult el a scientology.tv legújabb, tavaszi szezonja.

Élő műsor várja a  scientology.tv-re látogatókat, s új részeket mutatnak be a most indult harmadik évadban (többnyelvű felirat beállítható, így a magyar is).

2018. március 12-én indult el a Scientology TV csatorna, amely azóta óriási nézettségre tett szert. Új részek tekinthetők meg például a Meet a Scientologyst (Találkozz egy szcientológussal) és az I’m Scientologist (Szcientológus vagyok) című műsorokból, így a filmen sikeres emberekkel találkozhat, akik a Szcientológiát használják saját maguk és mások életének jobbá tételére. Ilyenek például az olasz Bimota motorkerékpár tulajdonosai, a magyar Manooi csillár tervezői és tulajdonosai, vagy az angol Jive Aces zenekar, de a legújabb részekben megismerkedhet olyan emberek történetével is, mint például az Emmy-díjas hangtervező, David Kitchens, aki Hollywood legnagyobb filmjeihez és tévéműsoraihoz ad hangot: https://www.scientology.tv/hu/series/meet-a-scientologist/david-kitchens.html

Természetesen a néző betekintést nyerhet a színfalak mögé, a globális Szcientológia- mozgalom sok izgalmas tevékenységébe az Inside Scientology sorozattal:

https://www.scientology.tv/hu/series/inside-scientology/

Ezen túl még benézhet az egyház egy-egy új szervezetébe is, hiszen egy önálló sorozat sorban bemutatja egyházainkat a világban – Destination: Scientology néven.

Az új részek mellett a régiek továbbra is megtekinthetőek, így ellátogathat Dublinba, Melbourne-be, Inglewoodba, Tampába, New York-ba, Harlembe… és még sok más helyeken megtalálható egyházainkba: https://www.scientology.tv/hu/series/destination-scientology/

De nemcsak egyházunkba, de az egyház alapítója, L.Ron Hubbard életébe is betekintést nyerhetnek a Scientology TV nézői. Hisz ő nem csak egyházalapító, de igazi humanitárius is volt. A három részes sorozat bemutatja felfedezőútját, írókénti életét, s beszámolót ad az életéről:

https://www.scientology.tv/hu/series/l-ron-hubbard-in-his-own-voice/

Betekintést nyerhet a technológiánkba, itt olyan filmeket láthat, mint a Szcientológia: A gondolkodás alapjai, Dianetika: Bevezetés, vagy A Szcientológia alapelvei…:

https://www.scientology.tv/hu/films-on-scientology-principles/fundamentals-of-thought.html

Továbbá különböző témákban elérhetőek kisfilmjeink és dokumentumfilmjeink.

Az Út a boldogság könyv alapján készült filmből Információt kaphat például arról, hogyan lehet boldog:

https://www.scientology.tv/hu/documentaries/the-way-to-happiness.html

De információt kaphat a drogokkal és azok káros hatásaival kapcsolatban is:

https://www.scientology.tv/hu/documentaries/the-truth-about-drugs.html

Megtudhatja az alapvető emberi jogait, amit minden egyes embernek tudnia kellene, hisz alapvetőek és önnek is járnak:

https://www.scientology.tv/hu/documentaries/30-rights-brought-to-life.html

De amellett, hogy információhoz juthat, ingyenesen tanfolyamokat is végezhet a témával kapcsolatban online, vagy akár kapcsolódó anyag letöltésével.

Elérhetőek az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány (CCHR) dokumentumfilmjei, amelyek bemutatják a pszichiátria valódi arcát, hogy hogyan lett több milliárd dolláros biznisz a pszichiátria, valódi segítség nyújtása nélkül:

https://www.scientology.tv/hu/documentaries/psychiatry-an-industry-of-death.html

Természetesen temérdek információra lelhet a Scientology TV-t nézve a társadalomjobbító tevékenységeinkről is, és még sok más izgalmas program várja Önt élő műsorban.

Élő műsorunk műsorbeosztását itt tekintheti meg:

https://www.scientology.tv/hu/schedule/

Ismerje meg a Szcientológiát!

Töltse le a Scientology Network applikációt! ( https://www.scientology.tv/hu/apps/)

 

Író: Kapronczai Enikő