3751 megtekintés

Örökkévalóságig tartó köszönettel tartozom a lejárató kampányoknak!

Helló, Szigeti Attila vagyok, író és szcientológus. Minden szcientológusnak a világon van egy “így váltam szcientológussá” története. Nekem is van egy. Ami talán kicsit eltér az átlagtól. Ezért is osztom meg veletek. Az örökkévalóságig hálával tartozom azoknak, akik hamis pletykákat és hazugságokat terjesztenek a szcientológiáról, legyen az magánszemély vagy a média.

Nélkülük… én ma nem lennék szcientológus, de még író sem.

Ez az én történetem:

Körülbelül 2 évvel ezelőtt dolgoztam és dolgoztam, hogy visszafizessem az adósságaimat, amit nem sokkal azelőtt idéztem elő. Csődbe ment vállalkozás, autó, ház elvesztése stb. Romokban hevert az életem. Ekkor jött egy ötletem, meg akartam venni Kasza Tamás Ne vetődj árnyékra című anyagát, ami 63 500 forint volt. Mondanom sem kell, nem volt rá pénzem. A magyar ész persze rafinált. Nem adtam fel egykönnyen. Toboroztam gyorsan 3-4 embert, akiknek azt az ötletet dobtam fel, hogy dobjuk össze a pénzünket, és közösen vegyünk anyagokat, amiket megosztunk egymás között. Az ötlet működött. Nagyon meg akartam Tamás anyagát szerezni. Mivel én kezdeményeztem az ötletet, azonnal el is mondtam, mit kellene megvennünk és miért. Az egyik hölgy azonnal transzmutálódott állapotba került és őrjöngő hangon közölte… bocsánat… visítva ordította, hogy KASZA TAMÁS SZCIENTOLÓGUS, ŐTŐLE NEM VÁSÁROLUNK!!!

Ezzel a kommunikációval azonnal a csapatot is felbomlasztotta, én pedig értetlenül álltam a dolgok előtt. Tamásról tudtam, hogy szcientológus, de magasról tettem rá, kinek mi a vallása, az engem nem érdekel, csak tudtam, hogy ő jó tréner, hasznos értékű oktatással segíti az embereket, nekem ennyi elég volt.

Persze nem hagyott nyugodni a téma, hál`istennek felmentem a netre, és beírtam hogy szcientológia. Az egóm olyan fellegekben járt, hogy csak na.

Hivatalos oldal? Ne-ne… arra nem megyünk rá! Minden másra igen. Akartam tudni a “valóságot”, mit írnak mások a szcientológiáról… Mondanom sem kell, ilyen blog, amolyan blog, youtube videók… propaganda, lejáratások, stb… Hát, gondoltam, talán jobb, ha hagyom ezt a témát. Némi véletlen folytán épp Dr. Lenkei Gábor könyve körül járt a gondolatom, amikor meg nem erősített hír jutott a fülembe, hogy ő is szcientológus. (Akkor még nem állt ki a nyilvánosság elé, amit azóta megtett a 2017-es magyar állam támadása miatt).

Kezdett valami meginogni bennem. Valami elindult, de mi a csoda? Ott volt a fejemben az a sok adat, miszerint csalás az egész vallás, de ott vannak a példaképek, az egyikről tudtam, hogy szcientológus (Kasza Tamás), és a másik, akiről feltételeztem, hogy az (Dr. Lenkei Gábor).

A kutya vinné el, bátorságot vettem magamon, és… felmentem a Szcientológia Egyház HIVATALOS weboldalára.

Uhhh… Amilyen információkat ott láttam… Kártyavárként omlasztották össze a hamis adatokból épült “tudásomat”. Mi volt a fordulópont ekkor?

Kettő kérdésem volt, amire nem találtam választ.

Ha az állítólagos lejárató kampányok igazak, melyek szerint itt kizsákmányolás folyik, akkor hogy a manóba lehetséges, hogy a szcientológia jelen van az összes kontinensen, és folyamatosan terjeszkedik minden országban? Ez nekem illogikus volt.

Ez nem állt össze, talán minden ember idióta, hogy hagyják magukat bekebelezni? Áhhh, kétlem. Ez már gyanús volt számomra.

A másik ordító kérdés, ami nem hagyott nyugodni, hogy a lejárató kampányok szektásítják az egyházat… Hogy a manóba lehetséges az, hogy már több mint 60 éve létezik? Több mint 60 éve! Brrr… valami nem stimmel. A szekták gyors és rövid életűek! Nemde?

Ez a két kérdés miatt írtam rá Kasza Tamásra, hogy kérek útmutatást, ő összekötött a londoni szervezettel, és a többi már történelem, legalábbis számomra!

Tudom, hogy az emberek téves és hamis adatokkal rendelkeznek. A vallást mint az ember sajátját, tiszteletben tartom, és elfogadom, nem is volt jellemző rám, hogy mondtam volna másoknak, hogy én szcientológus vagyok. Aztán megindult ez a gyalázatos támadás az egyházunk ellen, amit én mélységesen elítélek, és biztos vagyok benne, hogy akik elindították ezt a negatív hullámot, felelni fognak a törvény előtt, de valószínűsítem, hogy előbb fogják saját magukat lebetegíteni.

Ma már vannak céljaim, elkezdtem felfedezni magamban a kreatív oldalam, és már közel sem vagyok a két évvel ezelőtti állapotomhoz.

Zárásként: az íráson felül megtaláltam magamban azt a motiváló tényezőt, hogy segíteni akarok másoknak abban, hogy ők is kihozzák magukból a kreatív (írói) oldalukat. Művészet rehabilitálás, ha fogalmazhatok így. Ez most az első alkalom, hogy erről beszélek. Ez év decemberében fog megjelenni Művész Születik néven a legújabb könyvem, (pontosabban társszerzőként) amiben 3 szerző publikálja írásait. Ezt sorozatként kezdem el, és minden évben egy alkalommal létre fogom hozni, mindig új és új szerzőknek segítve. Azt, hogy ezt képes vagyok megtenni, és kitartani a célom mellett, mind mind a szcientológiának és alapítójának, L. Ron Hubbard-nak köszönhetem!

Ez az én történetem!

Mélységes tisztelettel: Szigeti Attila