1209 megtekintés

Az önbizalomhiány leküzdésének 3+1 titka

Annak ellenére, hogy az önbizalomhiány leküzdése szinte lehetetlennek tűnik, mégis létezik rá biztos megoldás. Az önbizalomhiány leküzdésének első lépése, hogy tudd, lehet valamit tenni a problémáddal kapcsolatban. Léteznek olyan módszerek, amelyekkel személyre szabottan megtalálhatóak az önbizalomhiány leküzdésének lépései.

Az önbizalomhiány leküzdésének 1. titka

Az önbizalomhiány leküzdése többféleképpen is lehetséges. Az egyik megoldás, hogy kitöltesz egy személyiségtesztet, mely segítségével pontosan behatárolhatók életed problémás területei. Ez egy ingyenes, kétszáz kérdésből álló Oxfordi Képességteszt segítségével valósulhat meg, mely eredményét személyre szabottan, egy szintén díjtalan és kötelezettségektől mentes tanácsadás keretében értékelik ki.

Ez a legpontosabb és legmegbízhatóbb személyiségteszt, így biztos segítséget nyújt az önbizalomhiány leküzdésében. Már maga a teszt kitöltése és az eredmények megismerése is ad egyfajta magabiztosságot, hiszen sokkal jobban átlátod az életed egyes területeit. A teszt online változata itt tölthető ki: www.tesztkozpont.net

Az előbb ismertetett megoldás második lépéseként érdemes bővíteni a tudásod az életed azon területét illetően, amely jelenleg a legnagyobb nehézségeket okozza számodra, így az önbizalomhiány leküzdésében is. Lehetőséged van célirányos, rövid idő ráfordítását igénylő, ingyenes online tanfolyamok elvégzésére.

A számodra legmegfelelőbb tanfolyamra kérhetsz javaslatot a személyiségteszt kiértékelését végző személytől is, hiszen nem mindegy, hogy az önbizalomhiány leküzdését az életed mely területén kezded el. Ezek a tanfolyamok rendkívül célirányosak, hiszen számos olyan témában íródtak, mint – a teljesség igénye nélkül – házasság, gyermeknevelés, konfliktuskezelés, elnyomás, veszélyes környezet, kommunikáció, megértés, tanulás, célok elérése, szervezési technikák, drogok és munkahelyi eszközök.

Fiú ülve ír egy könyvbe

Az egyik megoldás az önbizalom hiány leküzdésére, hogy kitöltesz egy személyiségtesztet, mely segítségével pontosan behatárolhatók életed problémás területei.

Az önbizalomhiány leküzdésének 2. titka

Mint említettem, van egy másik útvonal is az önbizalomhiány leküzdésére. Ez egy olyan tanfolyamot foglal magában, amely kizárólag ezt a témakört, azaz az önbizalomhiány leküzdését célozza meg. A tanfolyam címe: „Hogyan tegyünk szert önbizalomra?”

Hogyan tegyünk szert önbizalomra tanfolyami jegyzet

Második megoldás a “Hogyan tegyünk szert önbizalomra” tanfolyam

A képzés során megismered a biztonság valódi forrását az életben, az önbizalom és az önbecsülés kapcsolatát, továbbá helyreállításuk módszerét, ezenkívül megtanulod azokat a lépéseket, amelyek segítségével jobban értesz majd ahhoz, amit csinálsz. Ebben az esetben nem az életed egyes területeit célzod meg, hanem magát az önbizalomhiány leküzdését, ezért bármilyen területen képes leszel alkalmazni. Az önbizalomhiány leküzdésének erről a módjáról megtudhatsz többet ezen az oldalon: https://szcientologianeked.com/szolgaltatasok/hogyan-tegyunk-szert-onbizalomra/

Az önbizalomhiány leküzdésének 3. titka

Előfordulhat, hogy hirtelen rosszabbra fordul az életed, betegesebb leszel, többször kudarcot vallasz, egyre nagyobb önbizalomhiánytól gyötrődsz. Az önbizalomhiány leküzdésében Az elnyomás oka c. ingyenes online tanfolyam is hihetetlen mértékű segítséget nyújt.

A képzésre itt jelentkezhetsz: https://www.szcientologia.org.hu/courses/suppression/overview.html

3+1 Az önbizalomhiány leküzdésének +1 titka

Természetesen elképzelhető, hogy miután kitöltötted az ingyenes Oxfordi Képességtesztet (az önbizalomhiány leküzdésének 1. titka), a számodra más speciális megoldást javasolnak az önbizalomhiány leküzdésére.

Elérhető egy olyan személyes tanácsadás, amelyet szakszóval auditálásnak hívunk. Az auditálás annyit jelent: hallani, meghallgatni. Ez lényegében egy olyan tanácsadást foglal magában, ahol egy erre precízen képzett személy meghallgat téged, és pontos lépések mentén megtalálja a problémáid és az önbizalomhiányod gyökerét.

Ne feledd, az önbizalomhiány leküzdhető!

Amint látod, számos területen nagyon egyszerűen bővítheted ismereteidet és problémamegoldási képességeidet. Így nemcsak az önbizalomhiányod leküzdésében lehetsz sikeres, hanem a birtokában leszel egy boldogabb élet elérése módszerének is.

A legfontosabb, hogy most akármilyen nehéznek, lehetetlennek is találod az önbizalomhiányod leküzdését, van rá megoldás. Az ismertetett módszerek olyan segítséget nyújtanak számodra, amellyel bármilyen helyzetből képes lehetsz kiemelkedni, és egy olyan állapotba jutni, amely most még lehetséges, hogy elérhetetlennek tűnik. Ne feledd, minden esetben van megoldás az önbizalomhiány leküzdésére!