Szcientológia Egyház Budapest
691 megtekintés

Nyílt nap a Szcientológia Egyházban a béke világnapja alkalmából

Szeptember 17-én nyílt napot rendez a budapesti Szcientológia Egyház a béke világnapja alkalmából.

A nyílt nap témája: az Emberi Jogok és azok ismertté tételének fontossága a társadalomban.

Mi köze az Emberi Jogoknak a békéhez? Miért fontos, hogy minden ember tisztában legyen a jogaival? Hogyan előzhető meg egy háború azzal, ha az emberek tisztában vannak a jogaikkal?

A béke és a háború fogalma mindig terítéken volt mióta világ a világ. Az ENSZ a II. Világháború után azért, hogy ez a borzalom ne ismétlődhessen meg újra az emberiség történelmében, megfogalmazta Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát. Azokat a jogokat, amik minden élő személyt ezen a bolygón alanyi jogon megilletnek, amelyek a szabadság, az igazság és a béke alapjául szolgálnak az emberiség számára. Te tudod, hogy mik a jogaid mint ember?

Valószínű, nem tudnád felsorolni őket, pedig 30 van belőlük. Egy olyan személlyel, aki nincs tisztában a saját emberi jogaival, bármit meg lehet tenni. Ezért fontos, hogy minél többen értesüljenek róla.

A Szcientológia Egyház fontosnak tartja a békét és az összetartást, ezért különös gondot fordít arra, hogy az embereknek információs füzetek és videók formájában eljuttassa a jogaikkal kapcsolatos létfontosságú információkat.

Ezért szervez nyílt napot szeptember 17-én, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A nyílt nap keretében előadásokat hallgathatsz meg a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány képviselőitől.

Tájékoztató filmeket tekinthetsz meg az Emberi Jogokról és arról, hogyan lehet elterjeszteni őket a világban.

Megtudhatod, hogy a Szcientológia Egyház világszinten milyen sok állammal és civil szervezettel dolgozik együtt, hogy eljuttassa és tudatosítsa az emberekben az Emberi Jogokat.

Ismerd meg az Emberi Jogaidat, látogasd meg a Szcientológia Egyházat!

Cím: 1138, Budapest, Váci út 169.
Telefon: 06-1- 321-5290
E-mail cím: info@szcientologianeked.com