1051 megtekintés

Nem a drog a megoldás

Napjainkban egyre többet hallunk a drogokról és azok káros hatásairól. Ráadásul nem kizárólag az utcai drogok ártalmasak, ugyanolyan pusztítást végeznek a pszichiátriai szerek is. Gondolj csak arra, hányan függenek nyugtatóktól, altatóktól, fájdalomcsillapítóktól és egyéb szerektől! Nagyon egyszerűnek tűnik, hogy akár egy kisebb problémára is beveszünk néhány gyógyszert, és látszólag már jobban is érezzük magunkat. Azonban nem szabad megfeledkezni ezeknek a vegyszereknek a mellékhatásairól, függőséget okozó következményeiről sem.

Köztudott, hogy a méreganyagok – így a drogok is – elraktározódnak a test zsírszöveteiben, azaz évekkel később is megtalálhatók a szervezetben. Érdekes és egyben sajnálatos, hogy ezek a maradványanyagok képesek hosszabb idő elteltével is tompító hatást kifejteni, pontosabban többek között negatív irányban befolyásolják a felfogóképességet, az életenergiát és a tiszta gondolkodást. Dokumentált tény, hogy azok a személyek, akik LSD-t szedtek, képesek évek múltán is újra átélni a szer hatásait.

L. Ron Hubbard felismerte, hogy ennek a helyzetnek rendkívül szükséges a kezelése, ezért kifejlesztette a Méregtelenítő programnak elnevezett eljárást. A testmozgásból, vitaminok szedéséből, megfelelő táplálkozásból és szaunázásból álló program alaposan kidolgozott és gondosan felügyelt lépések sorozatát jelenti, melynek eredményeként a személy szervezetéből eltávoznak a méreganyagok. Fontos megjegyezni, hogy a program  nem gyógyító hatású és nem is orvosi célzatú, célja a szellemi tompultság kezelése és a mentális fejlődés útjában álló akadályok elgördítése.  

Az alábbi film ismerteti a drogok hatásait és a megoldást nyújtó Méregtelenítő programot, mely egy merőben energikusabb élet lehetőségét mutatja meg: