1054 megtekintés

Neked mit jelent a szellemi és testi felfrissülés?

Sokan gondolnak ilyenkor különféle szellemi gyakorlatokra, méregtelenítésre, jógára, meditációra, sportra vagy az életmód megreformálására.

De vajon mi is ez pontosan?
Te mit „várnál el” egy ilyen állapottól?

Az öröm tiszta érzésének képességét?
Józan, logikus, tiszta gondolkodást?
Viták, nézeteltérések könnyed rendezését?
Boldog párkapcsolatot?
Jobb, tisztább kommunikációt embertársaiddal?
Zökkenőmentesebb életet?
Égészségesebb, fittebb testi kondiciót?

Hát igen, őszintén szólva sok ideális kép, elképzelés létezik.

De vajon elérhetőek ezek, – mind vagy akár csak egy részük – számunkra?

Ha megértjük az emberi lényt és az emberi elmét, valamint annak működését, célját, viselkedését, felépítését és tökéletesítésének módszerét, akkor IGEN!

A DIANETIKA* segít megérteni és felfedezni valódi Önmagad!

A Dianetika szó a görög dia (keresztül) és nousz (elme vagy lélek) szavak összevonásával keletkezett. Jelentése: Amit az elme (vagy a lélek) tesz a testtel.

Precíz technikákkal segít csökkenteni, illetve megszüntetni a negatívan ható dolgokat és megerősíteni a pozitívakat!
Ezáltal jobban önmagad, vagy ha úgy tetszik „felfrissült” önmagad leszel!!

Így ír erről L. Ron Hubbard a DIANETIKA: A szellemi egészség modern tudománya című könyvében:

„A DIANETIKA TÖRTÉNETE egy felfedezőút története, amely egy új és csaknem feltérképezetlen birodalomba vezet; ez a kutatóút a Terra Incognitaba, az Emberi Elmébe, arra a vidékre, amely két centiméterrel a homlokunk mögött terül el.

E technikák jelenlegi erénye, hogy működnek, és jó, megbízható, tudományos eredményeket hoznak létre.” L. Ron Hubbard

Alábbiakban megosztanék egyet ezen eredmények közül, amely egy kedves hölgy rövid siker története, aki elérte „szellemi felfrissülését”:

A legelismerőbb dolog számomra a környezet visszajelzése volt arról, hogy milyen változásokon mentem keresztül. Egy ismerősöm azt mondta, hogy külsőleg nincs megjelölve az, aki elérte szellemi felfrissülésének csúcsát, de ahogy bánik az emberekkel, ahogy kezeli a dolgokat, ahogy kommunikál, azzal messze kitűnik a többi ember közül és erről felismerhető. Mert nagyon segítőkész, barátságos, megértő és profin kezeli az életét. Ezt én is így gondolom. Jobban érzem, mire van a másiknak szüksége, mit szeretne, minek örülne, így harmonikusabbak a kapcsolataim. Sikeresebben érem el a céljaim, és hatékonyan tudok másoknak segíteni. Jobb barát, pár, főnök és ember lettem.
Számos olyan dologba vágtam bele, amit el sem tudtam képzelni, hogy tudnám csinálni, de tudom. Vágytam egy szabad érzésre, hogy önmagam lehessek, megvalósítsam az én álmaim és ezt maradéktalanul és kétségek nélkül megkaptam.” P.O.

Ha Te is úgy érzed, hogy szívesen felfedeznéd és felfrissítenéd Önmagad, ne hezitálj!

Ismerd meg Te is a DIANETIKA csodálatos erejét!