1322 megtekintés

Néhány remek példa a méregtelenítő program életmentő hatásairól

MI A MÉREGTELENÍTŐ PROGRAM?

Forrás: What is the Purification Rundown? –  “to cite but a few cases…” rész fordítása:

Független kutatók teszteket végeztek el egy olyan nőn, aki, miután ipari szennyeződéseknek lett kitéve, elvégezte a Méregtelenítő Programot. A program elején végzett vizsgálatok nagy higany- és ólomszintet mutattak ki nála. A program során bőre a pórusain keresztül fekete anyagot bocsátott ki, ahogyan a kemikáliák távoztak a testéből. A későbbi vizsgálatok során a toxikus szintjei jelentősen csökkentek.

Íme, egy másik kutatás eredménye, amit egy Hubbard úr technológiáját használó fizikus és egy molekuláris biológus végzett kokain- és váliumfüggőkön (nyugtatószer). Megállapították, hogy a méregtelenítési eljárás során a korábban kimutathatatlan drogmaradványok a vizelettel és az izzadsággal távoztak. Ez azt jelenti, hogy ezek a maradványok a program alatt távoztak és szűntek meg, egyszer és mindenkorra.

A halálos kémiai dioxin, úgynevezett narancssárga hatóanyag az USA hadserege által a vietnámi háborúban bevetett olyan növényirtó szer, amelyet a fák irtására használták. A használat során természetesen az amerikai katonákat is érte a szennyeződés. Az elkövetkezendő években semmilyen hatásos kezelést sem sikerült erre kifejleszteni. Végül egy floridai kardiológus vizsgálatokat végzett egy veteránon, akit ilyen szennyezés ért, azután, hogy elvégezte a Méregtelenítő Programot. Megállapítást nyert, hogy a beteg kémiai szintje a programot követően azonnal 29%-kal csökkent,  a program után 8 hónappal pedig hihetetlen mértékben, további 97%-kal. Továbbá a dioxinmérgezés valamennyi tünetétől megszabadult.

A csernobili nukleáris katasztrófa orosz áldozatai körében végzett klinikai vizsgálatok is meglepőek voltak. Különösen azt tapasztalták, hogy a Méregtelenítő Eljárás csökkentette náluk a radionuklidok (radioaktív atomok) szintjét, ami így a nyolcadára esett. A vizsgáltak között 14 gyermek is volt, akik a szivárgás során a reaktor közvetlen közelében voltak.

New York-i orvosok ugyancsak látványos sikereket értek el L. Ron Hubbard méregtelenítési módszerének segítségével a 2011-es World Trade Center elleni terrortámadás után elsőként odaérkező segítők esetében, akik így felépülhettek a Ground Zeronál elszenvedett vegyi anyagok általi mérgezésből.

Hubbard úr felfedezését a vallásból a Narconon drogrehabilitációs központokba ültette át világszerte.  A Narconon programot az egyház, nemzetközi szinten pedig a szcientológusok is támogatják.