munkahelyi stressz
1162 megtekintés

A munkahelyed neked jólétet hoz, vagy inkább stresszt okoz?

A munkahelyed neked jólétet hoz, vagy inkább stresszt okoz?

A mai világban gondot jelent egy állás megtartása. Több mint ezer cég szűnik meg hetente csődeljárás, felszámolás miatt, vagy mert a tulajdonosok maguk kérik a cég megszüntetését. Ez a probléma sajnos mindannyiunkat érint, vagy azért, mert vállalkozó vagy, és megpróbálsz a nem éppen könnyű gazdasági helyzetben fennmaradni, vagy mert alkalmazott vagy, és szeretnél a családodnak biztos megélhetést nyújtani.

Egyáltalán nem ritka, hogy egy vállalkozó álmatlanul forgolódik éjszakákon keresztül azon morfondírozva, hogy vajon miből fogja kifizetni az adókat, az ÁFÁ-t, a hiteltörlesztést vagy éppen a  béreket. Ez az állandó stressz idegeskedést, kimerültséget okoz, de kihathat a személy egészségi állapotára is. A vezetők között nagyon gyakori a pánikbetegség, a magas vérnyomás, a migrénes fejfájás, az idegösszeomlás, nem is beszélve az infarktus veszélyéről.

A mai kőkemény, anyagias világban nagyon nehéz tisztességes szervezetet irányítani. A tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon a legtöbb vállalkozó kellő szakmai tudással rendelkezik ahhoz, hogy kiemelkedjen, és létrehozhasson egy jó gazdasági társulást. A többségük próbál tisztességes keretek között működni, viszont gyakran csapják be őket a megrendelők, az ügyfelek, ugyanakkor adók sújtják őket, és a munkatársak sem hozzák mindig a hozzájuk fűzött reményeket. Ezek a nehézségek aztán odáig fajulnak, hogy a cég fizetésképtelenné válik, és csődeljárás indul ellene.

Valóban létezik kivezető út?

Ebből a kátyúból a kivezető út az lenne, ha a cégek tisztességes keretek között tudnának működni egy olyan menedzsmentrendszert használva, amely biztosítani tudná a folyamatos terjeszkedést és profitot. Szerencsére ma már rendelkezünk ilyen rendszerrel.

A Szcientológia vallás alapítója, L. Ron Hubbard létrehozott egy menedzsmentrendszert, amelynek alkalmazásával sikeres és becsületes céget hozhatunk létre.  Ez a működő szervezetirányítási rendszer és etikai technológia biztosítja a vállalkozók hosszútávú fennmaradását, megőrizve a vezetők becsületességét – és ez nem kis feladat ebben a bűnözőkkel teli világban.

Íme, egy beszámoló egy olyan vállalkozótól, aki ezeket a módszereket használja:

„Korábban nem tanultam cégvezetést, ezért állandó nehézségekbe ütköztem. Miután megismerkedtem L. Ron Hubbard menedzsmentrendszerével és elkezdtem azt alkalmazni a cégemben, bámulatos eredményeket értem el: 2009-ről 2010-re a forgalmunk 69%-kal emelkedett, míg az árbevételünk 80%-kal. Ezt az emelkedést azóta is tartjuk. A vevőállományunk megtízszereződött. A cégünk olyan stabilan működik azóta is, hogy átadtam az ügyvezetést, és ott már csak tulajdonosként vagyok jelen. Így egy újabb vállalkozásba kezdhettem!”

Loksa Ágnes, a Loksacél Kft. tulajdonosa L. Ron Hubbard menedzsmenttechnológiájával segítséget ad a vállalkozóknak, hogy kevesebb energia, pénz és idő ráfordításával könnyebben irányíthassák a szervezetüket, és elérjék, hogy az folyamatosan növekedjen és profitot termeljen, anélkül hogy ez a vezető életébe kerülne.

Ha vállalkozó vagy, és szeretnéd, hogy a céged sokáig fennmaradjon, akkor itt az ideje, hogy szervezettebbé tedd a vállalkozásod, és végre nyugodtan élvezhesd a megérdemelt profitot és szabadságot.

Ha alkalmazott vagy, akkor tudnod kell, hogy vannak olyan szervezetek, ahol öröm a munka, és jó teljesítés esetén biztosított a folyamatos jövedelem.

Ha többet akarsz megtudni ezekről a rendkívül hatékony módszerekről, akkor itt utánanézhetsz:

http://www.wise.hu/