szerelem
1625 megtekintés

Mit keresel akkor, amikor a szerelmet keresed? III. szint

Összefoglalva tehát, amikor a szerelmet keresed, akkor valójában nem a szerelmet keresed, hanem a „szerelmet”. Nézd az előző írásaimat, hogy megértsd eme mondatomat.

  1. szint
  2. szint

Tehát a „szerelem”, azt keressük, hogy mi az, mivel ha be van azonosítva, akkor már nem azt fogod keresni.

Amikor találkoztam a Szcientológiával és elvégeztem az első tanfolyamomat, a Tanulás technológiáját, már tudtam, hogy ha a másik fél nem akarja a szerelmet, én pedig tovább akarom, akkor esek „szerelembe”. De azt is mondhatnám, hogy csapdába. Ez a csapda nagyon esztétikus! 🙂

Felvértezve az új tudással, úgy döntöttem, hogy Szcientológus párt keresek. Képzettet, okosat, szépet. Voltak többen is, akik felé kezdeményeztem, de nem volt eredménye. Hallottam arról, hogy van egy olyan könyv, ami az Etika alapjait tanítja meg.

Ebben a könyvben L. Ron Hubbard leír különböző állapotokat, és hogy azokban az állapotokban mit kell tenni, hogy javuljon a helyzet.

Van olyan állapot is, hogy Árulás. Na mondom, mi lehet az az árulás?

A Bevezetés a Szcientológia etikába című könyv 99. oldalán az árulás állapotát így fogalmazza meg L. Ron Hubbard:

„Az Árulás definíciója: bizalom utáni cserbenhagyás.”

Feltettem magamnak a kérdést – ez  a múltkor is bejött – ‘98-ban volt 4 barátnőm, (egyidőben) ez nem lehet, hogy árulás?
Bumm… fényes nappal volt, és „misztikus” dolgok az emberrel este történhetnek, mert akkor könnyebben elhiheti, hogy képzelődik. De hirtelen olyan dolog történt, mintha 20 kiló súly repült volna ki az elmémből és megdöbbentő, és egyben kétségbeejtő megkönnyebbülést éreztem. Eldöntöttem, hogy foglalkozom ezekkel az állapotokkal, és kezelem a múltbéli ballépéseket.  Elindultam a Szcientológia Egyház felé.

Kb. 20 métert tehettem meg, amikor találkoztam egy lánnyal – aki korábban nemet mondott a kezdeményezésemre. Azt szerette volna, hogy hazakísérjem. Délután 2 körül lehetett. Ragaszkodott hozzá, de úgy ítéltem meg, hogy előbb rendezem a múltbeli dolgaimat. Egyébként nem is teljesen értettem, hogy mi ez a hirtelen kedvesség, mi történhetett, (eléggé zavarbaejtő volt) ezért inkább elbúcsúztam. Gyanítottam, hogy lehet valami köze a pár perccel azelőtti felismerésemhez, de ekkor annyira még nem hittem benne.

Kb. 5 métert haladtam, amikor találkoztam egy másik lánnyal, aki korábban nemet mondott. Rákérdeztem, hogy hol a barátja. Azt mondta, hogy már 3 hónapja nincsenek együtt.

De érdekes, – mondom – pont arra gondoltam, amikor láttalak benneteket, hogy mennyivel jobban illenél hozzám, mert…

És láttam a szemén, hogy hű… ez átment. Gyorsan elköszöntem, mert tényleg kétségbeejtő volt ez a dolog, hogy az előző fél évben nulla sikerélményem volt és most hirtelen már a 2. lehetőség 1 órán belül.

Befejeztem a tanulást és épp kiléptem a Szcientológia Egyházból, amikor megláttam a Salma Hayek hasonmást, nagyon hasonlított rá, egy igazi dögös nő volt.

Jókat dumáltunk már korábban, és javasoltam, hogy menjünk el valahova egy italra. Épp leültünk, amikor csöngött a telefonom. Egy újabb lány volt.

Ez egy rasztás hajú igazi amazon volt, valami nagy rendezvényen szúrtam ki, és „kivettem” a tömegből, mondván hogy „Te nagyon jól nézel ki, add meg a telefonszámodat és találkozzunk”. Megadta és találkoztunk, de elég elvont volt, meg a társasága is, és így nem folytattuk a találkozást.

De ezen a napon feltétlenül akart velem találkozni, sem előtte sem utána, csak ekkor. Próbáltam a következő napot felajánlani, de neki „most” kellett. De „most” nekem kellett nemet mondanom.

Megfordult az áramlás, vagy megfordítottam az áramlást? Vannak véletlenek? Mondom Salmának, hogy “de érdekes, délben ránéztem arra, hogy 98-ban 4 barátnőm volt és az árulás állapot volt. 3 lányt már ma elutasítottam. Most pedig Te leszel a 4., akivel randizhatnék.

És Ő lett az. Őt nem utasítottam vissza! Azt hittem, szerelem, de nem, ez “szerelem” volt!

Olvassatok, tudjátok meg, hogyan vezetett a “nagy Ő” annak a felismeréséhez, hogy mi is az a „szerelem”!

Szerző: Szikla