mit jelent szcientológusnak lenni számomra címlapkép
1413 megtekintés

Mit jelent számomra szcientológusnak lenni

Szcientológus vagyok, és el szeretném mondani, mit is jelent pontosan, hogy mi a Szcientológia.

Örök idők óta keressük, hogy kik vagyunk, miből vagyunk, honnan jöttünk, hová megyünk, mit csinálunk itt, és hogy létezik-e a máshol? Meg akarjuk ismerni önmagunkat, másokat, és jól akarunk boldogulni az élet nevű játszmában.

A Szcientológia szellemi lénynek tekinti az embert, ahogyan más vallások is, szemben állva azokkal a nézetekkel, amelyek szerint az ember pusztán valamiféle anyagi tárgy és kémiai mechanizmus.

Hisszük, tudjuk, hogy az ember alapvetően jó, és képes a szellemi javulásra, tud rendes és becsületes lenni.

Ebben segítünk neki mindig, minden helyzetben, segítünk növelni és megerősíteni a képességeit, hogy könnyebben és józanabbul tudjon szembeszállni az élet minden problémájával, és hogy minél könnyebben és jobban tudja kezelni a saját életét. Csodás dolgok ezek.

Látni egy embert, akinek hihetetlenül megnövekszik a tudatossága, a szellemi képessége és a tisztessége, becsülete, és az ereje beáll egy sokkal magasabb szintre.

A Szcientológia szó jelentését kevesen ismerik. Azt jelenti: a tudás tanulmányozása.

A Szcientológia a lélekkel foglalkozik. Megnöveli a személy képességét és tudatosságát, ezáltal egyre képesebbé válik arra, hogy legyőzze az őt gyengítő tényezőket. Sok híres ember, művész, üzletember, tudós, sportoló, orvos, de még rendőr is van közöttünk.

Az élet olyan ügy, amely lehet boldog és amellyel érdemes foglalkozni, mert az ember igenis élhet kiteljesedett, harmonikus életet. Mi egy ilyen világ felépítésén dolgozunk mindennap, azokkal együtt, akiknek hasonló álmaik vannak.

A Szcientológia 50 000 év bölcsességéből táplálkozik. Alapítója L. Ron Hubbard, aki  a freudi tanításoktól kezdve, a feketeláb indiánok, Kína ősi bölcsességei  és a buddhista tanokon keresztül, a nomád, tatár és mongol banditák kultúráját vizsgálva, hajóval bejárta Japánt, Guam szigetét, a Fülöp-szigeteket és a Csendes-óceán déli szigeteit. Közben tanult, jegyzetelt és megfigyelt.

A megtanultakhoz a következő időszakban egy működő technológiát tett hozzá.

Megismerte az elme működését, amelyet sem a pszichológiának, sem a pszichiátriának nem sikerült, de egyik keleti filozófiának sem. Kereste, kutatta a létezés értelmét. Tudta, hogy az Élet nem lehet csupán egy véletlen kémiai láncreakció eredménye valamiféle ammóniatengerben.

Én mindent, ami sikeres az életemben, a Szcientológia technológiájának és azoknak a munkatársaknak köszönhetem, akik mindig ott állnak mögöttünk. Mi abszolút tiszteletben tartjuk mások vallásos hitét, sőt, minden vallás képviselőjét szeretettel várjuk. Itt utat találsz a jelenlegi problémáidtól kezdve a jövőt jelentő céljaid megvalósításán át az összes előző életed feltárásáig is akár.

Ez vagyok én, és így élem az életem. Ezzel a tudással segítek az embereknek, ezt alkalmazva élem az életem, és úgy gondolom, hogy az állítólagos szörnyű körülmények ellenére józanul, ésszerűen, szeretetben és sikeresen.