1697 megtekintés

Miért tartja jónak a Szcientológiát Grant Cardone?

Grant Cardone édesapa, férj, virágzóan sikeres üzleti vállalkozások felépítője és tulajdonosa, valamint ingatlanügynök.

Azzal az elszántsággal indult el a sikerre vezető úton, hogy “ha egyszer sikerre viszem, esküszöm, hogy másoknak is segíteni fogok.”

Mára a New York Times bestseller listáinak 1. számú szerzője, a világ 1. számú értékesítési trénere, valamint világszerte ismert előadó az ügyvezetés, ingatlan, vállalkozás, szociális média és finanszírozás témákban. 5 saját tulajdonban lévő cégének éves jövedelme együttesen meghaladja a 100 millió dollárt. “A marketinget befolyásoló 25 személyiség, akiket érdemes nyomon követnünk 2017-ben” elnevezésű listán a Forbes az 1. helyen nevezte meg Grant Cardone-t. Kertelés nélküli éleslátását a média nagyon sokra értékeli, rendszeresen hozzá fordulnak kommentárért, mélyebb betekintésért olyan fontos, érdeklődésre számot tartó témákban, mint a középosztály, az üzlet világa, vagy a gazdaság.  Rendszeresen megjelenik az alábbi médiákban: Fox News, Fox Business, CNBC, MSNBC, valamint ír ezen médiumok számára: Forbes, Success Magazine, Business Insider, Entrepreneur.com, és a Huffington Post.

Követőit és klienseit arra bíztatja, hogy vállaljanak felelősséget a sikerükért, és kötelezzék el magukat a sikerre.

De ő sem mindig volt sikeres! Nagyon szegény, sok gyermekes családból származik, édesapjuk korán elhunyt, így anyjuk egyedül nevelte őket hatalmas szegénységben, stresszes körülmények között. Gyakran sötétben ültek otthon, hogy ne használják feleslegesen az áramot.

Grant ekkor határozta el, hogy gazdag ember lesz, bármi is történjen. Elkötelezte magát, és ebből nem engedett.

De neki sem volt mindig könnyű, ő is hibázott, és oktatási anyagaiban rendszeresen, bensőségesen meg is osztja ezeket az alkalmat tanulóival, hogy tudják, képes felvenni a nézőpontját, hiszen mélyebbről indult, mint azok többsége, akiket jelenleg oktat.

Eltökéltségét jól példázza az a történet, amelyben fiatalon egy autóügynökségnek dolgozott. Kiválóan sikeres volt. Aztán egy nap sikerült kipróbálnia és ripityára törnie egy vadi új gépkocsit. A főnöke behívta az irodába, és azonnali hatállyal felmondott neki. Cardone csupán arra kérte, hogy hadd fejezze be a nyitott értékesítési ciklusait. Mindent beleadott, és 1-2 nap alatt vevőt talált 3 gépkocsira. A főnöke gondolkodás nélkül visszavette.

Nemrégiben Michael Burt készített interjút Grant Cardone-nal, amelyet alább megtekinthetsz.

Érdekesség, hogy ahogy az interjúból is megtudhatjuk, teljes mértékben Grantnek tulajdonítja kiemelkedő sikerét. Michael még egy érdekes kérdést feszeget. Hiszen Grant annyi eredeti, bölcs, jól érthető ötlettel áll elő, olyan könnyedén mutat helyes irányt másoknak! Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy ő vajon kitől tanul. Íme a válasz:

“M.B.: – Meghívtam Grant Cardone-t, 4 bestseller könyv szerzőjét, a világ legnagyobb guruinak egyikét! És adtam Cardone-nak egy pozitív fogyasztói visszajelzést, amit szabadon felhasználhat. Ilyet máskor soha nem tettem! Azért adtam ezt a visszajelzést Grantnek a filmes stábommal együtt, mert 36 éves koromban besétált az életembe, és segített nekem, hogy komolyan nekilássak a saját márkám felépítésének, és én azt gondolom, hogy ő a legfantasztikusabb ember a világon. Úgy értem, valódi inspiráció vagy milliók számára, és amikor alábbhagy a lelkesedésünk, mindig segítesz azt visszanyerni. Igazam van?

G.C.: – Örülök, hogy így látod!

M.B.: – Ezért van egy kérdésem: Amikor benned hagy alább a lelkesedés, – ha egyáltalán van ilyen – kihez fordulsz?

G.C.: – Nézd, én egyszerűen visszautasítottam azt az eshetőséget, hogy nem leszek sikeres ebben az életben, oké?

És iszom az összes tanácsot, és minden információt, ami segít, hogy jobbá váljak. Viszont meg sem tudnám mondani, mennyi L. Ron Hubbard könyvet olvastam. Olvastam a könyveit és végeztem tanfolyamokat. Egyszerűen mérhetetlen mennyiségű, köntörfalazás nélküli, erőteljes anyagot találtam olyan témákban, mint hogy az ember hogyan váljon sikeressé az üzleti életben, hogyan javítsa az anyagi helyzetét, a magánéletét, párkapcsolatát, a gyermekeivel való kapcsolatát.

Szóval számomra bárki, aki negatívat állít a Szcientológiáról vagy L. Ron Hubbardról, csak annyit kommunikál, hogy még egyetlenegy könyvet sem olvasott tőle. Mert amikor egy racionális személy olvassa ezeket a könyveket… A bolygó néhány legnagyobb üzletembere használja a Szcientológiát, hogy egyensúlyt, szervezettséget és terjeszkedést vigyen az életébe.”

Ha úgy gondolod, kedves olvasó, hogy szeretnél ingyenes ízelítőt kapni ebből a tudásból, jelentkezz ingyenes életjobbító tanfolyamra az alábbi linken:

http://www.scientologycourses.org/hu