826 megtekintés

Miért nem fogyasztok alkoholt és más drogokat?

Ezzel a cikkel nem az a célom, hogy elkezdjek Neked papolni, hogy az alkohol és más drogok mérgezik a tested, és nagy mennyiségben meg is ölhetnek. Ezt már ezerszer hallottad és olvastad.

Arról szeretnék Neked beszélni, hogy én miért hagytam abba az alkohol fogyasztását. Drogokat sosem fogyasztottam, és nem is próbáltam ki. Ennek egyszerű oka van. A szüleim megmutatták nekem a Drogmentes Világért egyik filmjét, aminek a címe Igazság a Drogokról. Ezért számomra sosem volt kérdés az, hogy szívjak-e egy kis füvet – mint néhány barátomnak akkoriban –, vagy kipróbáljam-e valamelyik szintetikus drogot. Pedig a lehetőség sokszor ott volt, hiszen 16 éves koromtól jártam bulizni a barátaimmal.

Alkoholt viszont sokszor fogyasztottam, hiszen sokszor jártunk hétvégeken bulizni. Nyilván, amikor ittam, úgy éreztem, hogy jobb a hangulatom, jobban bírom a bulit, bátrabb vagyok, illetve a gátlásaim felszabadultak. De természetesen a másnap szinte mindig szörnyű volt.

Mégis, ez annyira nem izgatott, ahogy a többieket sem. 22 évesen elvégeztem a Méregtelenítő programot a Szcientológia Egyházban. A program sok vitamin szedését írja elő, emellett szaunázást és mindennapos mozgást. Miután elvégeztem, teljesen új ember vált belőlem, ugyanis a program során megszabadultam rengeteg drog- maradványtól, amit a testem e nélkül a program nélkül sajnos nem tudott volna megtenni.

Egy-egy átmulatott éjszaka után sajnos nem ürül ki 100%-ig az akkor elfogyasztott drog, legyen ez alkohol, vagy barmi más. Ami annyit jelent, hogy ez csak halmozódik és halmozódik az évek során.

Amikor elvégeztem ezt a programot, már tudatos voltam abban, hogy milyen úgy élni, hogy nincsenek drogmaradványok a testemben. Jobban tudtam figyelni, kitartóbb lettem az élet minden területén, a változás hatalmas volt.

Rajöttem arra, hogy tulajdonképpen miért is fogyasztottam alkoholt, és ez egyáltalán nem saját magam miatt volt, hiszen megértettem mit okoz. Sikerült megértenem, hogy amikor alkoholt fogyasztottam, és a gátlásaim felszabadultak, az egy oltári nagy hazugság volt.

Ami akkor történik, csak egy kémiai felszabadulás, és sehol sincs ahhoz képest, amikor az ember valójában legyőzi a gátlásait akármivel kapcsolatban, és egy valódi felszabadulást ér el.

Azóta még csak nem is kívánom az alkoholt egyáltalán, nem ejt kísértésbe egy jó kis koktél, amit régen sokat fogyasztottam. A mai napig van, hogy elmegyek bulizni a barátaimmal, de egyáltalán nem esik nehezemre hogy ne igyak. Most 25 éves vagyok, és egy korty alkoholt sem ittam kb. 3 éve. Sportolok, szedek rendszeresen vitaminokat, szinte sosem vagyok beteg, és jobban érzem magam, mint valaha.

Remélem, ez az írás tudott Neked segíteni.

Szerző: Koncz Lilla