880 megtekintés

Miért lettem szcientológus?

Erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Azért, mert a Szcientológia működik!

Amit megtanultam a Szcientológiában, azt használom minden egyes nap az életem minden egyes területén.

A Szcientológiával 1998-ban ismerkedtem meg, amikor 6 éves koromban elvégeztük az akkor 8 éves testvéremmel a Gyerek-kommunikációs tanfolyamot, illetve a Hogyan tanuld meg című tanfolyamot, amikre a szüleink írattak be minket.

Nagyon élveztük, és olyan képességeket szereztünk meg ott, amit a mai napig használunk a munkánk során. Például, hogy hogyan építsünk fel és tartsunk fent egy jó kapcsolatot, hogyan érjük el azt, hogy ha kiadunk egy utasítást valakinek, akkor az ténylegesen el legyen végezve, mindezt a legnagyobb kedvességgel. Nem utolsó sorban azt, hogy hogyan tudunk megtanulni bármit a világon úgy, hogy azt azután használni is tudjuk.

Mondanom sem kell, hogy mindkettőnk szervezési képessége kiváló.

Ezután természetesen nagyon sok tanfolyamot csináltunk meg az évek során, például a Személyes értékek és integritás tanfolyamot, és egyre több adatunk lett magáról az életről, pedig még csak gyerekek voltunk. Ez nagyon jó start volt.

15 éves koromban végeztem el a Dianetika tanfolyamot, ami teljes megértést és rálátást adott arra, hogy hogyan működik az emberi elme, és mi az oka az emberi aberrációnak, azaz hogy az emberek miért viselkednek úgy, ahogy; és arra, hogy hogyan lehet ezt kezelni, pl. hogyan szabadulhat meg valaki a pszichoszomatikus betegségektől.

Később, amikor elkezdtem dolgozni, végig olvastam L. Ron Hubbard, Alapok című könyvsorozatát. Ezek a könyvek L. Ron Hubbard nagy horderejű felfedezéseinek összegzését és az ezekből levont következtetéseket tartalmazzák, ami szintén rengeteg megértést és felismerést adott a saját életemmel kapcsolatban. Napról napra könnyebb volt kezelni a dolgokat.  És eldöntöttem, hogy el szeretném érni a CLEAR állapotot, amiről L. Ron Hubbard beszél a Dianetika: a szellemi egészség modern tudománya című könyvében, illetve az Alapok könyvsorozatában.

2014-ben kiköltöztem Dániába, és amellett, hogy dolgoztam, dánul és angolul tanultam, bejártam tanulni az itteni egyházba, és az Alapok könyvsorozat anyagait immár tanfolyam keretében sajátítottam el L. Ron Hubbard előadásaival együtt. A tanulás folyamatosan megerősítette a korábbi felismeréseimet, illetve újabbakat és újabbakat kaptam minden nap, amikor tanultam. Ebben az időszakban kezdtem el haladni Szcientológia auditálással a Teljes Szellemi Szabadság irányába.

2016-ban pedig elértem a CLEAR állapotot, és gyakorlatilag megtaláltam Önmagam. Tudom, hogy ki vagyok, mik a céljaim, és azokat nagyon könnyedén elérem.

Ha a CLEAR állapotot valaki eléri, akkor önmagának a legjobb verzióját éri el.

Most 2018-ban van egy takarító cégünk a barátommal, és azon dolgozom, hogy auditornak tanuljak, azaz egy olyan személynek, aki képes tanácsadásban részesíteni embereket, hogy Ők is megtalálhassák Önmagukat, mindezt dán, angol és magyar nyelven.

Tehát a Szcientológia által olyan életre és tudatosságra tettem szert, ami ezt az egész Élet nevű dolgot nagyon-nagyon egyszerűvé teszi. Ha bármilyen akadály is jön szembe, a legnagyobb könnyedséggel kezelem, és megyek tovább a céljaim felé.

Lilla

Koncz Lilla

Koncz Lilla