931 megtekintés

Miért kíváncsi egy magyar hivatalnok az én életemre?

Ezt én most tényleg nem értem. Segítsen valaki megértenem, miért kíváncsi egy magyar hivatalnok az én életemre?

Tegnap néztem, amint felpakolják a nagy kocsira az állam “kisjánosai” az én személyes dossziéimat. Esti meseolvasásra? Miért kíváncsi valaki arra, hogy 1981-ben miért ragasztottam rágógumit a tanítóbácsi székére, vagy arra, amikor loptam a szomszéd néni kertjéből két almát….vagyis, az vesse rám az első követ, aki nem csinált ilyet.

Ezek az ÉN vallási gyónásaim. ÉN mondtam el az auditoromnak az ellopott almát a szomszéd kertjéből. Azóta már százszor jóvátettem ezt Juli néninél, hisz péntekenként én viszem ki a szemetét. És mikor elmondtam ezt a gyerekkori bűnömet az auditoromnak, akkor jöttem rá, hogy nem volt helyes az almalopás. És akkor jöttem rá, hogy azért nem szeretek 20 éve találkozni a Juli nénivel. Hát elmondtam a titkomat az auditoromnak, aki meghallgatta. És 20 év után átmentem a Juli nénihez és elmondtam neki is a lopott almát. Ő nevetett, és mondta, hogy ő ezt rég tudja és nem haragszik rám. Azóta nagyon jóban vagyunk.

Ezt teszi az auditor. Ez nem egy rejtélyes dolog. Bárki elmehet hozzá, ha valami zavarja őt. Meghallgat, mosolyog, és segít neked, hogy megtaláld ezeket a dolgokat, amik tudtodon kívül zavarnak téged. Én se tudtam, miért nem jó Juli nénivel találkozni. De mostanra eltűnt ez a problémám. Szerintem rajtam kívül ez az égvilágon senkit se zavart. Miért lenne ez fontos egy magyar hivatalnok számára, aki azt se tudja, ki vagyok. Miért kell, hogy ezt tőlem erőszakkal elvegye?

Miért nem megy inkább be a hivatalnok vagy esetleg a felettese egy auditorhoz, ha valami zavarja velem kapcsolatban. Még ha nem is tudja, hogy miért zavarom, biztos vagyok benne, hogy egy auditor segít neki megtalálni az okát. És onnan már csak egy lépés van, hogy jól érezze magát velem és az egyházammal kapcsolatban: ki kell állnia és elmondania, hogy mit tett ellenem és jóvátenni azt. Lehet, hogy nem a szemetünket kell elhordania, mint ahogy én Juli néniét, de ha hajlandó rá, hogy helyrehozza, kitaláljuk a módját. Mert mi jók vagyunk, és segítünk neki, hogy ne legyen többé rossz neki, ha ránk néz.

Miért zavarja a hivatalnokokat, ha én boldogabb, ügyesebb és tisztességesebb vagyok?

Én úgy gondolom, hogy köszönőlevelet kellene írnia a Szcientológia Egyháznak, hogy segít az embereknek becsületesebbé válni, hisz ha nincs Szcientológia, valószínű a mai napig fogyna a Juli néni kertjéből az alma, és a mai napig utálnám Juli nénit.

Szóval tisztelettel kérem a hatóság embereit, akik el akarják venni tőlem a lehetőséget, hogy még jobbá és még becsületesebbé váljak, adják azt vissza nekem, és engedjenek az utamon menni. És ha segítségre van szükségük a jó útra téréshez, keressenek bátran, segítek nekik. Mert ÉN JÓ VAGYOK.

Szerző: Markon Kata