Szcientológia auditor
2151 megtekintés

Miért értékes az az ember, aki másokat meghallgat?

Volt már veled olyan, hogy csupán attól jobban érezted magad, hogy valaki odafigyelt rád?

Előfordult, hogy valamilyen konkrét dilemmával fordultál valakihez, s már a beszélgetés alatt, menet közben rájöttél a legjobb megoldásra, anélkül, hogy az illető mondta volna meg neked, hogy szerinte mi lenne a legjobb megoldás?

Volt már, hogy megkönnyebbültél attól, hogy kiönthetted valakinek lelked bánatát?

Valószínűleg mindannyian tapasztaltunk már meg hasonlót életünk során.

Ezekben az esetekben a közös nevező az volt, hogy a másik személy, aki hallgatott minket, tényleg odafigyelt ránk, miközben beszéltünk hozzá. Tényleg végighallgatott. Tényleg megértette, hogy mit mondtunk el neki. És tényleg tudtunkra is hozta, hogy teljes mértékben megértette, amit elmondtunk neki.

Ha egy személy ezeket az alapvető elveket alkalmazza másokkal történő kommunikációjában, azzal talán aprónak tűnő, ám az emberek jólléte és boldogulása szempontjából annál értékesebb „hétköznapi csodákat” visz véghez. Megértéshez juttatja embertársait, és ezzel nagyban segíti az életüket.

Ha ez a bizonyos személy ráadásul még fel is van vértezve a Szcientológia szellemi technológiájának, az auditálásnak a professzionális tudásával – tehát ő egy auditor – akkor a fentieknél még nyilvánvalóbb csodákat valósít meg nap mint nap.

Az auditor szó azt jelenti: valaki, aki meghallgat. (Az auditor a Szcientológia gyakorlója. Az auditálást végző képzett Szcientológus.)

Az ő szakszerű segítsége nélkül soha nem érhetnénk el az úgynevezett Clear állapotot, soha nem nyerhetnénk vissza a valódi képességeinket, és soha nem juthatnánk el azokhoz a szellemi igazságokhoz, és azokba a magasságokba, amelyeket az Ember már ősidőktől fogva keresett, és amelyeket L. Ron Hubbard megtalált, kidolgozott és az Emberiség rendelkezésére bocsátott.

(Clear: a Dianetika célja, egy olyan állapot az egyén számára, amit a történelem során mindvégig kutattak, de a Dianetika előtt sosem értek el. Ezt az állapotot nevezzük “Clear”-nek. A Clear egy olyan személy, akire már nincs hatással a múlt negatív és rejtett ereje. Ami megmaradt, az teljes egészében, igazán ő. A Clearek magabiztosak, boldogok és sikeresek mind a karrier, mind a személyes kapcsolatok terén. Ez egy nagyon értékes, kívánatos állapot bármely egyén számára, és tulajdonképpen bárki elérheti.)

A képzett auditor így pontosan tudja, hogy mit kérdezzen, hogy a kérdezett személy ezáltal tudja hová kell néznie a válaszért. Ha az auditor nem végezné a munkáját, akkor az ember már a kérdésre sem jönne rá soha, és persze továbbra is a sötétben bolyongana a válaszokat illetően, ahogy oly régóta teszi már ezt valódi eredmények nélkül.

A Szcientológiában mindez ma az auditorok tevékenysége folytán stabilan és folyamatosan elérhető. Egyedül az auditor képes szabaddá tenni az embert, így ő valóban rendkívül értékes lény.

Szerző: Dénes Bernadett