vízesés
993 megtekintés

Ezen a hihetetlen programon megszabadultam a testemben található összes méreganyagtól

Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit fogok érezni, látni, tapasztalni magamon. Hogy mi ez a Méregtelenítő program. Tényleg vannak-e bennem mérgek, és ha igen, honnan fogom tudni, hogy éppen azok jönnek ki?

Mindig is tudtam – mivel ez a hivatásom, a munkám –, hogy a testi problémákat nem lehet szétválasztani a mentális problémáktól, hiszen minél több probléma van a testtel, annál több figyelem megy el rá, ahelyett hogy a sokkal fontosabb szellemi fejlődésre tudnánk koncentrálni.

Bármennyire is szeretnénk néha megmagyarázni, hogy a test nem fontos, ezen a ponton lehetetlen elvonatkoztatni tőle, hiszen benne élünk, gondoznunk kell, és a lehető legjobb állapotban tartanunk, mert ha elkezd rosszul működni, akkor bizony nem tudunk magas érzelmi állapotban maradni. Ezért nagyon fontos a Méregtelenítő program.

Nem is gondolnánk, hogy kisebb-nagyobb betegségeink, hormonális problémáink, testi változásaink és furcsa hangulatváltozásaink mögött olyan okok is állhatnak, mint az eddigi életünk során bevett, megivott, megevett, beszúrt, belélegzett, magunkra kent mérgező anyagok, drogok, gyógyszerek, kozmetikumok, vegyi anyagok.

A legtöbben energikus gyerekkorra emlékszünk, persze, hiszen akkor még nem voltunk ennyire telítve mérgező anyagokkal sem. Meg kell szabadulnunk ezektől az oda nem való dolgoktól, hogy visszanyerjük azt az egészségi állapotot, amellyel gyerekként rendelkeztünk. Ezzel visszakapjuk, felszabadítjuk az akkori érzéseinket, érzelmeinket, mentális állapotunkat, könnyebbséget, jó gondolatokat és a vidámságot is.

Tehát, ha jobban akarunk lenni mentálisan, muszáj a testünkkel kezdenünk. Nem megy másképp. Nem véletlen az „ép testben ép lélek” megállapítás.

A programom végrehajtása közben olyan dolgokat tapasztaltam, hogy hogyan tér vissza, vagy még inkább hogyan erősödik a mások iránti szeretet, a megértés, megtapasztaltam, ahogy javul a kommunikációnk, a jelenlétünk, ahogy finomodnak az érzékeink – egyszerűen csodálatos volt. Érezni és másokon is látni, ahogy elmúlik valami, ami tegnap még szörnyen zavaró volt, és ettől hihetetlen mód megkönnyebbülni és kacagni, testileg és mentálisan is csodálatos és egyedülálló érzés. Érezni, ahogy újra feltöltődünk, és ezáltal többletenergiához jutunk, és ettől az ember egyre egészségesebbnek érzi magát.

Ha végigcsinálod, ha megéled ezt az egészet a magad egyedi módján, akkor itt újjáépülsz testileg, és ezzel bizony lelkileg is.

És hogy mit érzek én most, hogy lezártam ezt a programot?

Energiát, könnyebbséget, kiegyensúlyozottságot, és ezek miatt nagyobb magabiztosságot. Visszakaptam évekkel ezelőtti önmagam bölcsebb formáját.

Már nem vagyok izgága. Józanabb és tudatosabb döntéshozónak érzem magam.

A testemből eltűntek olyan tünetek, amelyek biztosan régi drogmaradványok hatásai voltak, mert hát sok évvel ezelőtt nekem sem kellett a szomszédba mennem a hülyeségért, ha arról volt szó – ezek közül a legdurvább: az egyik fajta drog után légszomj maradt vissza, és ez bizonyos helyzetekben folyamatosan bekapcsolt. Úgy éreztem, mintha nem kapnék elég levegőt. Ez most teljesen elmúlt. Leírhatatlan megkönnyebbülés!

Szakmámból kifolyólag tisztában vagyok a testben végbemenő folyamatokkal, hogy mi mivel van összefüggésben, és ezeknek a javulását tapasztalom magamon. Érzem, ahogy jobban működöm fizikailag, jobb a testem állapota, és ettől több energiám van, amelyet sokkal jobban használhatok.

Ezt a programot bizony minden embernek meg kellene csinálnia!