947 megtekintés

Ha tudod, hogy valójában mi is a megértés, a kezedben vannak az eszközök az életnek a kezeléséhez

A könyvesboltok különféle önfejlesztő könyveket tartalmazó polcai, a média és az önfejlesztő programok körutakon járó előadói mind számtalan megoldást ajánlanak az élet megértésének problémájára. Az emberek nehézségeinek vég nélküli áradata mégsem nyer megoldást.

Ebben a videóban L. Ron Hubbard ezeknél a „megoldásoknál” mélyebbre hatol, és alapvető tudást ad arra vonatkozóan, hogy valójában miből is tevődik össze a megértés.

Mihez kezdhetsz te ezzel a tudással? Ha tudod, hogy valójában mi is a megértés, a kezedben vannak az eszközök az életnek magának a kezeléséhez. Ez azt jelenti, hogy megvannak az eszközeid arra, hogy növeld a megértését csaknem mindennel kapcsolatban — beleértve ebbe azokat az embereket, akiket ismersz, és akikkel kapcsolatba kerülsz.

Bár annak a teljes technológiának, amelyet L. Ron Hubbard ebben a témakörben kifejlesztett, itt csak a töredékét találod, ez elegendő ahhoz, hogy változzon az életről kialakult véleményed. És a használata segíteni fog abban, hogy az emberi tevékenységek bármely területén eredményes legyél.