406 megtekintés

Létezik- e az a kívánatos állapot, amelyet mindig is kerestünk, és amire oly sokan vágyunk?

Az emberek java része úgy érzi, hogy lehetne boldogabb, lelkesebb illetve élhetne harmonikusabb, egészségesebb , sikeresebb  életet.

Te is érzed olykor úgy, hogy egyik másik területen igencsak jól jönne egy kis javulás/fejlődés/változás?

Vagy csak egyszerűen szeretnéd jobban élvezni az életet illetve annak teljességét és örömeit?

Hát, azt gondolom, sokan vannak, akik erre igennel válaszolnak. Noha szinte félve mondják ezt ki, hiszen oly elcsépelt ez a téma; vagy valami „rózsaszín felhőszerű”, megfoghatatlan okoskodásnak vélik e téma alternatív megoldásait. Teljesen megértem azokat, akik így gondolják, mert való igaz, már nagyon sok csalódás érte az embert e területen. Megértem a szkeptikusokat is.

Én csupán azt szeretném Veled megismertetni és megosztani, ami működik.  Ami nap mint nap történik ezen a területen, olyan hétköznapi nőkkel, férfiakkal és fiatalokkal, mint Te magad is.

Egy személy képességei növelhetőek azáltal, hogy kiszabadítjuk a múlt kudarcainak, negatív tapasztalatainak romjai alól, és úgymond, újra előássuk valódi Önmagát!

Sokkal könnyebb létezni és kiteljesedni életünk különböző területein, amikor már nem ránt vissza ezer teher súlya. Akár tudatában vagyunk ennek, akár nem, ezek ott vannak, mint láthatatlan „árnyak”.

A Dianetika* és Szcientológia** gyakorlata úgy lett kifejlesztve, hogy lépésről lépésre meg tudj szabadulni ezektől a súlyoktól és egyre erőteljesebbé válj, hogy megvalósítsd céljaidat!

* a Dianetika szó a görög dia (keresztül) és nousz (elme vagy lélek) szavak összevonásával keletkezett. Jelentése: Amit az elme (vagy a lélek) tesz a testtel

** A Szcientológia szó jelentése a tudás tanulmányozása. Továbbá úgy határozható meg, mint a „szellem tanulmányozása és kezelése önmagával, univerzumokkal és más életformákkal való viszonyában”.

Legyen szó testi, párkapcsolati, munkahelyi, családi stb. területről. Mindent megcéloz!

Te vagy az, aki tudni fogja – egy szakember segítő iránymutatásának segítségével – hogy mely területek igényelnek tehermentesítést.

A precízen kidolgozott eljárásokat és lépéseket követve szembe tudsz nézni a visszahúzó területekkel és újra képessé válsz föléjük kerekedni!

Ez az, amit a Dianetika és a Szcientológia technológiái nyújtanak nap mint nap, milliók számára!

Legtöbben az úgynevezett Clear állapot elérésére törekszenek.

L. Ron Hubbard így ír a Clear állapotról mint a terápia céljáról:

Dianetika csomag

A Clear olyan személy, akinek – a Dianetika terápia eredményeként – nincsenek sem aktív, sem potenciális pszihoszomatikus betegségei vagy aberrációi.

… A Clear számára a teljes élettapasztalata elérhető, és minden veleszületett szellemi képességét és képzelőerejét képes szabadon használni. Testi energetikussága és egészségi állapota jelentősen javul, minden pszihoszomatikus betegsége eltűnik és nem is tér vissza. A tényleges betegségekkel szembeni ellenállása is megnő. Képes igazodni a környezetéhez, és képes megváltoztatni azt. Nem „alkalmazkodott”, hanem dinamikus. Etikai és erkölcsi szintje magas, és az öröm meglelésére és megtapasztalására való képessége is kiváló. Személyisége kiteljesedett.”
(idézet L. Ron Hubbard Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvéből)

Akik már elérték ezt (több tízezren vannak), így beszélnek a Clear állapotról és annak elérésének kalandjairól:

„Hol is kezdjem, talán 2009-nél, amikor is megismerkedtem életem legjobb felével. (Párommal, aki megismertette velem ennek az állapotnak az eléréséhez szükséges technológiát.)

Amikor először „randiztunk”, nem csak rózsa és mécses várt a randink helyszínén, de másnap reggel egy alap tanfolyam, amely során az élet „fent és lent” állapotairól tanultam hasznos adatokat.

Én csak kérdezgettem magam: Hova kerültem? Mi is lesz ebből? Minek kell ez nekem, hiszen jól megvagyok én így is? Gondolatok kavarogtam bennem. Szóval, ahogy csináltam ezt a kis kurzust, bizony rá kellett néznem, kikkel is vagyok körülvéve, kik is valójában a „barátaim” stb. Ez sokat segített kiismerni a környezetemet, amely könnyebbé tette mindennapjaimat. Mivel az adatok nagyon hasznosak voltak, végeztem még egy- két kis tanfolyamot különböző témákban, amelyek szintén sokat adtak nekem. Majd jött a méregtelenítő program, hogy testi- lelki szinten is fitt és friss legyek. Aztán a következő eljáráson mélyebb ismeretre tettem szert azzal kapcsolatban, hogy ki is vagyok én.

Aztán kis szünet után folytattuk a munkát, hogy lehámozzuk a terheket, amelyek visszatartottak az életben. Szabina, a szakértő auditorom (Auditor: aki meghallgat. Képesített személy a technológia alkalmazására) vitt végig a legelső szárnycsapásoktól kezdve.

Őrületes tempó, száguldás és minden egyéb érzelem, érzet, emóció, amiket most nem is részleteznék.
És az eredmény? Nos, egy boldog és szabad lény, akit úgy hívnak Clear.

Sokat olvastam, túrtam fúrtam, merre van az igazság e létállapottal kapcsolatban. Izgultam, vajon én képes vagyok- e megtapasztalni ezt, és hogy milyen érzés az, amikor majd tényleg elérem ezt az állapotot.
Valahogy úgy tudnám leírni, mint amikor leválasztanak egy fővezetékről, ami eddig hamisan táplált, hamisan szolgált, korlátokba terelt, kínzott, nem hagyott önmagam lenni. Most ettől elszakadtam.

Amit érzek az a boldogság, nyugodtság és tisztaság érzése. Soha, de tényleg soha nem voltam ennyire önmagam! Köszönöm a szabadságom. Köszönöm, hogy vagytok nekünk!

Üzenetem: Soha nem késő új utakat nyitni vagy a megkezdett úton tovább haladni. Legyél elszánt és haladj a legjobb irányba!

Szeretettel, Timi”

Válj Te is képesebbé és szabadulj meg a visszahúzó terheidtől!

Kívánom, hogy érd el Te is mielőbb a hőn áhított Clear állapotot!