987 megtekintés

A kudarc pontos oka

Életed során számtalanszor előfordulhat, hogy valamilyen okból nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan szeretnéd, így kénytelen vagy találgatni a probléma pontos okát, esetleg magyarázkodásra kényszerülsz. Ezek a helyzetek kellemetlen órákat, napokat, kudarcérzetet okoznak.

Létezik egy dolog, amelyet a fenti helyzetekben érdemes figyelembe venned: mindennek meg lehet találni az okát. Hiába vagy tanácstalan, esetleg hiába érzed úgy, hogy nem találod a kiutat és egy labirintusba kerültél, van rá megoldás.

L. Ron Hubbard, a Szcientológia alapítója kidolgozta azt az egyszerű technikát, amely segítségével bármely elakadásnak meg tudod találni a miértjét, azaz a kudarc tényleges okát. Ennek a módszernek a lényege, hogy bizonyos lépéseket alkalmazva alaposan kivizsgálod a helyzetet, így eljutsz a valódi ok felismeréséig, melynek köszönhetően a megoldásra is rálelsz.

A következő kisfilm segítségével többet tudhatsz meg erről a témakörről:

A Szcientológia Egyház pedig bárki számára elérhetővé tette a kivizsgálások tárgykörét egy ingyenes online tanfolyam formájában, így néhány óra ráfordítással te is megismerheted azt a módszertant, mely segítségével megtalálod a kudarcok valódi okát:

https://www.szcientologia.org.hu/courses/investigations/overview.html