1191 megtekintés

KIÁLLUNK A SZABADSÁGÉRT!

A szcientológusok 2018. március 17-én ismét felvonulást, békés demonstrációt szerveznek L. Ron Hubbard, a Szcientológia alapítójának születésnapja alkalmából. A demonstráció célja, hogy felhívja a figyelmet a világ számos pontján továbbra is előforduló hátrányos vallási megkülönböztetésre, vallásüldözésre.

A vallások szerte a világban azt az értékrendet követik, miszerint (Isten előtt) minden ember egyenlő és joga van a szabad gondolkodáshoz.

Ez a filozófia a nyugati, európai civilizáció alapja is, ahol a másik emberhez való viszonyt egymás megértése, szeretete és segítése határozza meg.

Így ír erről L. Ron Hubbard:

„Igazi erő kell ahhoz, hogy szeressük az Embert. És hogy szeressük őt minden ez ellen irányuló kihívás ellenére, minden provokáció és mindazon okok ellenére, amelyek miatt nem kellene őt szeretnünk.

A boldogság és az erő csakis a gyűlölet hiányában marad fenn. A gyűlölet maga a pusztulásba vezető út. A szeretet az út az erő felé. Szeretni mindenek ellenére: ez a nagyság titka. És nagyon is lehetséges, hogy ez az univerzum legnagyobb titka.”

L. Ron Hubbard: Mi a nagyság?

Az elmúlt hónapokban hazánkban több jogsértő támadás érte a Szcientológia egyházat.

És annak ellenére, hogy a bíróság jogerősen kijelentette, hogy “jogellenes volt a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) razziája a Szcientológia Egyháznál” a szabad vallásgyakorlást még mindig akadályozzák Magyarországon.

A szcientológusok békés felvonulásukkal mutatják meg, hogy ezen igazságtalanság ellen társadalmilag is fellépnek.