805 megtekintés

Ki vagyok én? – Ismerd meg önmagad!

Életünk során számtalanszor előfordul, hogy úgy érezzük, nem vagyunk önmagunk. Olyan, mintha nem is mi lennénk, hanem valami befolyásolná a döntéseinket, cselekedeteinket.

A Szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard felismerte a fentiek okát, majd kidolgozott egy egyedülálló és precíz eljárást, mely segítségével meg tudsz szabadulni ezektől a kínzó érzésektől és jobban önmagad lehetsz.

Az auditálás a latin audire (hallani, meghallgatni) szóból ered és tulajdonképpen egy személyre szabott tanácsadást foglal magában. Az auditor az a személy, aki meghallgat. Egy olyan képesített, magas szintű tudással és gyakorlattal rendelkező személy, aki segít neked abban, hogy újra önmagad legyél. Az ő feladata, hogy meghallgasson, együtt dolgozzon veled azért, hogy képesebb legyél hatékonyan megoldani a problémáidat, elérni a céljaidat, boldogabb életet élni. L. Ron Hubbard megfigyeléseit és alaposan kidolgozott, lézerpontos technológiáját alkalmazva segít abban, hogy rá tudj nézni bizonyos dolgokra az életedben. Mindent, amit elmondasz, szigorúan bizalmasan kezel, ahogyan minden más vallás esetében is ez történik.

A cél, hogy felismerd, ki vagy valójában, megismerd önmagad és képes legyél leküzdeni az akadályokat: