Fiatalok az emberei jogokért felvonulás
3249 megtekintés

A szcientológusok több mint 50 éve kiállnak az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata mellett

A Szcientológia hitvallásának központi eleme az a meggyőződés, hogy minden embert elidegeníthetetlen jogok illetnek meg. Ezért a szcientológusok több mint 50 éve kiállnak az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata mellett.

Ma a Szcientológia Egyház finanszírozza a világ legnagyobb olyan nemkormányzati kampányát, amely az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatát teszi ismertté az egész világon.

Az Egyház emberi jogi programja csoportokat és tevékenységeket támogat, valamint 82 országban biztosít emberi jogi anyagokat egyéneknek, csoportoknak és kormányszerveknek.

A Mik az emberi jogok? füzetek közérthető módon ismertetik meg a fiatalokkal és a felnőttekkel az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatának 30 cikkét.

Az Egyház gondozásában 2006-ban 30 társadalmi célú hirdetés készült, amelyek az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatának mind a 30 cikkét bemutatják.

A hirdetésekhez tartozó útmutató, tevékenységi kézikönyv és a tanteremben használható oktatócsomag hatékony eszközt jelent a tanárok, emberi jogi csoportok és kormányok számára ahhoz, hogy megismertessék a fiatalokat és a felnőtteket az emberi jogaikkal.

Az emberi jogok története című dokumentumfilm kiegészíti a társadalmi célú hirdetéseket, a füzeteket és a tanári anyagokat. Ez egy újabb eszköz, amely segít annak megvalósításában, hogy mindenhol ismerjék és tiszteletben tartsák az emberi jogokat.