1612 megtekintés

Jótékonysági koncertet szerveztek a Szcientológia Egyházban a beteg gyermekek megsegítésére

A Szcientológia Egyház jótékonysági koncertet szervezett az egyház XIII. kerületi központjában április 15-én délután, hogy a koncerten befolyt adományokkal a helyi gyermekkórházat támogassák.

Miklovicz Attila, az egyház szóvívője, a Szcientológia vallás alapítójának, L. Ron Hubbardnak szavaival nyitotta meg a jótékonysági rendezvényt: “A ma gyermekeiből lesz a holnap civilizációja. A boldoguláshoz szeretetre és segítségre van szükségük.”

A koncerten ismert klasszikus és pop számok hangzottak el Chick Corea-tól, a Queentől és Adele-től, ezen kívül pedig szcientológus festőművészek munkáival is megismerkedhetett a közönség.

Lange László, az egyház közönségkapcsolati igazgatója a rendezvényt követően adta át a Gyermekkor Alapítvány számára az összegyűjtött adományt, ami az 1 millió forintot is meghaladta. Az alapítvány a támogatást a beteg gyermekek gyógyítására fogja felhasználni.

Az Egyház nagyon köszöni mindenki részvételét és adományát.

“Jó látni, hogy mennyi embert tud összekovácsolni egy értékes cél, és külön öröm, hogy mindezzel a szomszédságunkban lévő kórházat, és kezelésre váró gyermekeket tudtunk segíteni.” – nyilatkozta Lange László a hívek nevében.