892 megtekintés

Ismerd meg, hogy mit tehetsz egy jobb és élhetőbb világért!

Az ember az utóbbi száz évben kétségtelenül a Föld urává vált. Megvan hozzá a teljes arzenálja, hogy tönkretegye, de ahhoz is, hogy felvirágoztassa ezt a szép bolygót. Ha jól körülnézel, láthatod, hogy néhány nagy vállalat melyik irányt választotta.

Szerencsére mi, csúnya szóval fogyasztónak nevezett emberek tehetünk azért, hogy a felvirágzást elérhessük.

Az Út a boldogsághoz Alapítvány élen jár abban, hogy segítsen egy jobb és élhetőbb világ megteremtésében. Mai világunkban egy ilyen szerep felvállalása nagy odaadással jár.

A “fenntartható életmód” azt jelenti, hogy életünk hosszú távon túlélést szolgálja, fenn tud maradni életmódunk, civilizációnk. Ide tartozik a környezetünk védelme, ne vegyünk el többet a Földtől, mint amit adunk neki. A környezetünket a megfelelő módon használjuk, ne pusztítsuk el.

Ezen társadalomjobbító munka részeként, a Környezetvédelmi Világnap alkalmából az alapítvány megszervezi a Fenntartható életmód konferenciát, amelyre sok szeretettel meghív téged és családodat.

A rendezvényen találkozhatsz olyan helyi vezetőkkel, akik szívükön viselik a fenntartható

életmód megteremtését Magyarországon, és megismerheted Az út a boldogsághoz alapítvány anyagait és programjait, amelyek egy magasabb szintre emelik a környezettudatosságot társadalmunkban.

Ez a konferencia jó alkalom arra, hogy találkozz a jelen- és jövőbeli, kézzelfogható eszközökkel a környezetvédelemmel és a fenntarthatósággal kapcsolatban.

Több előadó prezentációját hallgathatod meg, illetve a jelenlevő társadalomjobbítással foglalkozó csoportok kiadványait is tanulmányozhatod.

Gyere el a díjmentes konferenciára 2018. június 8-án, 16:00-18:00 között.

Helyszín: Szcientológia Egyház Közösségi terme – 1138 Budapest, Váci út 169. IV. emelet

Legyen a közös jelszavunk: „Óvd és tedd jobbá a környezeted!”