1191 megtekintés

Ingyenes objektív személyiségfejlesztés teszt

Létezik egy ingyenes személyiségfejlesztés teszt (https://www.oca.szcientologia.org.hu/), amely teljes mértékben objektív információkat ad önmagadról. Szeretnéd pontosan látni, ki vagy? Úgy érzed, hogy nem igazán az az ember vagy, aki lenni szeretnél? Ismerd meg önmagad! Tudd meg, ki vagy valójában, és ne mások véleményére adj!

Miben segít a személyiségfejlesztés teszt?

Az Oxfordi képességelemzés a legpontosabb és a legmegbízhatóbb személyiségfejlesztés teszt a világon. 1960 óta már rengeteg ember töltötte ki és javított életén a személyiségfejlesztés teszt segítségével.

Tudtad, hogy 3 dolog határozza meg, mennyire leszel boldog? Mindhárom tényező te vagy: az IQ-d (intelligenciahányados), a személyiséged és a képességeid. Ha úgy érzed, hogy bizonyos képességeid alapján szárnyalni tudnál, de közben mégis valami mindig visszatart, akkor ez a személyiségfejlesztés teszt lézerpontossággal ki fogja neked mutatni, hogy hol csúszik el a dolog.

Ez a személyiségfejlesztés teszt(https://szcientologianeked.com/szolgaltatasok/toltsd-ki-ezt-az-ingyenes-szemelyisegtesztet/) nagyon részletes, mindent átfogó, 200 kérdésből áll, és 10 kategóriába osztja fel a személyiségjegyeket:

 • Stabilitás
 • Boldogság
 • Kiegyensúlyozottság
 • Bizonyosság
 • Aktivitás
 • Közvetlen kezdeményező viselkedés
 • Felelősségteljes viselkedés
 • Képesség a helyes megítélésre
 • Mások megbecsülése

A személyiségfejlesztés teszt különlegességét adja, hogy az eredmények mellett gyakorlati megoldásokat is ad számodra. Mivel részletesen megvizsgálod a személyiséged fő területeit, sokkal jobban látni fogod, ki vagy. Ezáltal magabiztosabb, stabilabb, sikeresebb és boldogabb lehetsz. Látni fogod, mely személyiségjegyeid lendítik előre az életedet, illetve melyeken kell még javítanod.

Hogyan működik a személyiségfejlesztés teszt?

 1. lépés: Végezd el az INGYENES tesztet! https://www.oca.szcientologia.org.hu/   A rendkívül precíz, 200 kérdésből álló személyiségfejlesztés teszt kitöltése kb. 30-60 percet vesz igénybe.
 2. lépés: Kérd le INGYENES eredményedet! A személyiségfejlesztés teszt kitöltését követően kb. 1 percen belül elkészül és megjelenik az eredmény egy grafikon formájában.
 3. lépés: Menj el az INGYENES kiértékelésre! A személyiségfejlesztés teszt kiértékeléséhez speciálisan képzett szakemberre van szükség. Ő el fogja magyarázni, hogyan értelmezd az eredményeket. A személyiségfejlesztés teszt eredményeként kapott görbe egyes személyiségjegyei egymással kapcsolatban állnak, így akkor lesz teljes, objektív képed önmagadról, ha ezt egy szakember elmagyarázza neked. Ez az igazán részletes elemzés kb. 30-60 percet vesz igénybe.

Mit mondanak mások a személyiségfejlesztés tesztről?

„Azzal, amit megtudtam, sikeressé tudtam válni a szakterületemen a munkámban, és azt kell mondanom, hogy valóban segített nekem elérni az álmaimat, méghozzá a lehető legjobb módon.” – Daniella

„Korábban nagyon bizonytalan voltam, és sokszor azon tűnődtem, hogy miért nem vagyok sikeres az életben. De most sokkal határozottabb vagyok. Jobban tudok bánni az emberekkel, és tudok segíteni nekik. Most már ismerem önmagam!” – Cynthia

Töltsd le a teljes mértékben ingyenes személyiségfejlesztési tesztet, és ismerd meg önmagad! https://www.oca.szcientologia.org.hu/